Śmietnisko > Flamewar

Odp: Czy jest sens dalej grać w EVE

<< < (3/4) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 22, 2014, 18:42:48 ---Jakim trzeba byc smutnym klaunem, zeby siedziec od lat na forum gry w ktora sie nie gra. Powaznie nie ogarniam tego. Rozumialbym, gdyby tu udzielali sie jacys tytani intelektu. Prowadzono by zywiolowe inteligentne dyskusje. Ja tu wrocilem po ilus miechach i jak nacisnalem przycisk "pokaz wiadomosci" to wywalilo mi na 1 strone topicow. Z czego wiekszosc konczyla sie po kilku odpowiedziach, ktore byly w swojej tresci jak smsy. Na forum poswieconym hodowlii trawy jest wiekszy ruch i ludzie pisza dluzsze posty.  Nie ogarniam cie czlowieku, ale zaczynam sie ciebie bac.

--- Koniec cytatu ---

W takim wypadku co Ty jeszcze robisz na tym forum? zaraz zaraz, tez jestes smutnym klaunem ?  ???

Deaell Portt:

--- Cytat: Zsur1aM w Wrzesień 22, 2014, 18:49:56 ---W takim wypadku co Ty jeszcze robisz na tym forum? zaraz zaraz, tez jestes smutnym klaunem ?  ???

--- Koniec cytatu ---
Grajacym w Evke. Rozumiem, ze czytanie z zrozumieniem nie jest twoja mocna strona.

Gaunt:
Na tym polega piękno eve

Spotkasz parę wartościowych osób  z którymi fajnie spędzisz czas

ale

będą też typy, które oprócz pierdolenia 24/7 nic nie wniosą.

Deaell chciałbyś być choć tak dobry w tą gre jak przecietny czytelnik centrali.

Soulscream:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 22, 2014, 18:42:48 ---Jakim trzeba byc smutnym klaunem, zeby siedziec od lat na forum gry w ktora sie nie gra. Powaznie nie ogarniam tego. Rozumialbym, gdyby tu udzielali sie jacys tytani intelektu. Prowadzono by zywiolowe inteligentne dyskusje. Ja tu wrocilem po ilus miechach i jak nacisnalem przycisk "pokaz wiadomosci" to wywalilo mi na 1 strone topicow. Z czego wiekszosc konczyla sie po kilku odpowiedziach, ktore byly w swojej tresci jak smsy. Na forum poswieconym hodowlii trawy jest wiekszy ruch i ludzie pisza dluzsze posty.  Nie ogarniam cie czlowieku, ale zaczynam sie ciebie bac.

--- Koniec cytatu ---

Napisałeś dużo słów, które nie mają kompletnie znaczenia. Wniosek ? Laniem wody nic nie udowodnisz, a jak mnie pamięć nie myli poziom merytoryczny Twoich postów był jak pojemność szamba u przeciętnego polskiego rolnika. Czytaj gówniany i waliło na kilometr.

Zgudi:
Deall Port. Pojawiasz się tu i otwarcie wyrażasz pogardę dla nas wszystkich. Zanim ktoś się odezwie z góry wiesz, że nie dorasta ci do pięt, więc idź sobie i nie wszczynaj bezsensownych kłótni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej