Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy jest sens dalej grać w EVE
GlassCutter:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 24, 2014, 16:58:26 ---Napisz jeszcze o narodowym sojuszu, cholernie tego brakuje w Twojej wyliczance.
--- Koniec cytatu ---
Narodowy sojusz bittervetow już jest :P
Kuźwa jak z dziećmi. Co byście chcieli? Jakieś nowe statki? Kolejny 'rebalans' czegoś tam? Dali coś co będzie miało długofalowy wpływ na ekonomię gry, przynajmniej na papierze powodujący uniezależnienie się od hi seca. Mało? Osobiście uważam że to najważniejsza (pozytywna) zmiana od czasu wprowadzenia wormholi. Nic nie przebije impaktu jaki miały na grę anomalki, ale tego gwoździa do trumny nie poruszajmy.
Kalressin:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 24, 2014, 16:58:26 ---Napisz jeszcze o narodowym sojuszu, cholernie tego brakuje w Twojej wyliczance.
--- Koniec cytatu ---
Też mam nadzieję, że ktoś wreszcie przywiezie Ci Twojego ulubionego zdechłego konia do bicia.
Tak serio, to próbowałem wrócić jakoś na początku roku żeby się rozejrzeć i jak wiało nudą, tak wieje.
Najgorzej wydane pieniądze tego roku...
Soulscream:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 24, 2014, 18:58:02 ---Narodowy sojusz bittervetow już jest :P
Kuźwa jak z dziećmi. Co byście chcieli? Jakieś nowe statki? Kolejny 'rebalans' czegoś tam? Dali coś co będzie miało długofalowy wpływ na ekonomię gry, przynajmniej na papierze powodujący uniezależnienie się od hi seca. Mało? Osobiście uważam że to najważniejsza (pozytywna) zmiana od czasu wprowadzenia wormholi. Nic nie przebije impaktu jaki miały na grę anomalki, ale tego gwoździa do trumny nie poruszajmy.
--- Koniec cytatu ---
Ja chce usunięcia superów, ot taki kaprys. No i zmiane sov systemu.
mpp:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 24, 2014, 19:18:20 ---Ja chce usunięcia superów, ot taki kaprys. No i zmiane sov systemu.
--- Koniec cytatu ---
a ja permbana dla goonsów
Soulscream:
--- Cytat: mpp w Lipiec 24, 2014, 21:16:04 ---a ja permbana dla goonsów
--- Koniec cytatu ---
Bo grają w gre lepiej niż Ty ???? A nie mówiąc nasz poziom jest beznadziejnie niski :(.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej