Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy jest sens dalej grać w EVE

<< < (3/17) > >>

Isengrim:
Nie wierzę, ktoś (mam nadzieję że nie Sokole) ceni swoje lata spędzone w EvE (czas poświęcony na wyskillowanie postaci, lol) na 600 złotych?

Centurion:
za mało SPeków żeby to był SokoleOko, to mógłbym być ja ale nie jestem :D

Doom:
A ja wierzę że mógłby i to nawet na tyle, tyle że coś mało SP jak na chary Sokoła

ninja edit
Cent mnie ubiegł

Coritsikaela Enth:
Maina sie nie sprzedaje! Ale alty...  :P

SokoleOko:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 17, 2014, 10:36:41 ---A zaliczyłeś już jakiś ultra-pr0-pefaupe-alians (z obowiązkowym batphone'm do Pandemików) dla bittervetów?

--- Koniec cytatu ---

Kurde, chyba jednak powinienem zostać dłużej, żeby jednak zaliczyć ten bathphone PL :P

Natomiast co do meritum:
1. Jest kilka procent szans, że kiedyś tam wrócę - zatem wszystkie assetsy są zabezpieczone. Niczego nie rozdaję, nie sprzedaję, w życiu nigdy nie sprzedałbym maina. Jeśli widzicie w grze moje chary, to jestem ja i nikt inny.

2. Zrezygnowałem z grania tylko i wyłącznie z powodu mojego stosunku do Eve w obecnym kształcie, nie ma to nic wspólnego z korpem/aliansem.

3. Centralę będę pewnie nadal przeglądał, nie będę pierwszym nie grającym bittervetem, który to robi (Hi, Mona; Hi, Soulscream).

4. Na zlocie w Warszawie będę, więc jak ktoś ma ochotę poznać osobiście spotkać się ponownie - zapraszam serdecznie. Nie, nie mam dwóch metrów wzrostu, 130kg mięśni i nie jestem Murzynem z siwą brodą :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej