Eve Online > Przedpokój

o/

<< < (3/4) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Zakalve w Lipiec 17, 2014, 17:36:07 ---Aramil, zachowałeś się bardzo w  porządku odchodząc z C0ven. Poinformowałeś nas o tym z wyprzedzeniem, zadbałeś o odebranie ról i upewniłeś, że nie będziesz nam stwarzał problemów związanych z funkcjami które pełniłeś. Generalnie grubo powyżej średniej reprezentowanej przez odchodzących.

Założyłeś ściągający trola temat, więc nie wiem czy poznasz i pogłębisz znajomości z graczami EVE w kierunku takim jak byś chciał. Moją odpowiedź, w relacji do postów które już zaistniały i tych które jeszcze się pojawią, możesz potraktować jako stanowisko c0ven jako organizacji. Reszta to indywidualne opinie członków sojuszu.

Gdybyś rozważał powrót do nas, to sądzę na ile pozwala mi na to rola w sojuszu, że możesz bez problemu wrócić do pełnionej funkcji i związanych z nią uprawnień i dostępów (atm. o ile ciemna strona trola Cię nie pochłonie).

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Howgh. A nasze trole proszę grzecznie o opuszczenie wątku :)

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 17, 2014, 22:00:11 ---Howgh. A nasze trole proszę grzecznie o opuszczenie wątku :)

--- Koniec cytatu ---

Sam se idź ;)

Anthar:
W c0venie trzeba umiec wytrzymac trolla.
Czasem trzeba sie od Angela odganiac, czasem ktos postawi banie na wlasnej flocie, czasem aggro przejdzie nie tak jak FC sie chcialo, czasem z nerwow jakas frejka spadnie, czasem ktos nie poinformuje o jakims timerze.
Jak to w zyciu.

Obecnie mamy Wkurwionka i Lukasa X, wiec chociaz nie jest nudno.

GlassCutter:
Zacznijcie lepiej myśleć o jakichś daninach na rzecz jaru bo Wam Wkurwionka tez wessiemy do dziury :P

FITTIpalti:
Strasznie podoba mi się słowo cieć, prawdopodobnie nie jest tak strasznie obraźliwe.
Kolega poszedł do konkurencji jeszcze na naszych PLEXACH ?

Wysłane z nowego Ipod'a I6

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej