Forum Gry > Inne gry
Duel of Champions
Filip Bonn:
--- Cytat: sztosz w Lipiec 13, 2014, 14:39:28 ---Ścianąłem (z referarala) pograłem w tutoriala... i wyłączyłem :) Te gry nie mają na komputerze żadnego uroku :( To nie to samo co całe wakacje dzień w dzień Magic The Gathering 14 lat temu w ogródku :(
--- Koniec cytatu ---
True.
Poza tym jak grałem w poprzednią wersję to nie dało się robić całkowicie własnych tali, nie wiem jak teraz... ale składanie 'swojej' tali to zawsze była dla mnie największą frajda w magicu
Asag:
W DoCa gram od bardzo dawna (teraz już właściwie nie gram) ale przed zmianami (tzn przed wprowadzeniem legacy/standard) bardziej mi się podobało pomimo tego że control decki były przekoksane.
--- Cytat: Mapryl w Lipiec 13, 2014, 18:01:16 ---True.
Poza tym jak grałem w poprzednią wersję to nie dało się robić całkowicie własnych tali, nie wiem jak teraz... ale składanie 'swojej' tali to zawsze była dla mnie największą frajda w magicu
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo rozumiem stwierdzenia że nie dało się robić swojej talii. Chodzi ci o szkoły magii/pochodzenie stworków jakimi mogą władać bohaterowie czy o coś innego? Jeżeli akurat o to to jak dla mnie to na plus bo wprowadzało urozmaicenie do tali różnych frakcji.
Wihajster:
Człowiek się stara, nagania im dojrzałych (bogatych znaczy :P) klientów a tu 404 ... no przykra sprawa. Sprawdzałem teraz od siebie, już działa- może przeciążone łącze mieli :)
Co do zmian- jakiś czas temu zrobili 'reset' kart- nowy sezon z tylko częścią dostępnych- przed bs2 grać się już nie dało z tymi przewijarkami czy lockami- nowi ludzie nie przychodzili, bo byli ~700 kart do tyłu a na dzień dobry wpadali na farmerów- jak dla mnie bs2 właściwie uratowało grę- oczyściło metę i ściągnęło sporo ludzi
Nawigacja
Idź do wersji pełnej