Eve Online > Przedpokój
Przepraszam, czy tu biją?
Dux:
Oczywiście od powyższego, ulgowego traktowania przez admina są wyjątki. Np. gdy zaczniesz wypominać mu błędy ortograficzne typu "pUki" zamiast "pÓki" itp. :P
Doom:
Ciebie Dux widze dawno nie banowałem, jak żeś się tak rozbrykał >:(
[ZBJ] Drakkainnen:
--- Cytat: Doom w Lipiec 06, 2014, 23:39:46 ---Puki poruszasz się po noobgarten niewiele, najwyzej gwizdnie Ci koło ucha banhamer wycelowany w jakiegoś trola, poza tym działem bardziej liberalnie podchodzimy do przedstawicieli naszej lokalnej kolekcji troli
--- Koniec cytatu ---
Generalnie staram się nic nie pisać na Centrali... bo trolle, bo bez sensu.
Ale to "puki"...
puk puk - 2 puki
Soulscream:
--- Cytat: Drakkainnen w Lipiec 06, 2014, 23:45:15 ---Generalnie staram się nic nie pisać na Centrali... bo trolle, bo bez sensu.
--- Koniec cytatu ---
Mamo Oni mnie biją :( :( :( :(
@lililiari:
--- Cytat: Doom w Lipiec 06, 2014, 23:39:46 ---Puki poruszasz się po noobgarten niewiele, najwyzej gwizdnie Ci koło ucha banhamer wycelowany w jakiegoś trola, poza tym działem bardziej liberalnie podchodzimy do przedstawicieli naszej lokalnej kolekcji troli
--- Koniec cytatu ---
Łeeee... trolli to się nie boję. Mam wajchę przełączoną na ignorowanie. ;)
--- Cytat: Dux w Lipiec 06, 2014, 23:42:36 ---Oczywiście od powyższego, ulgowego traktowania przez admina są wyjątki. Np. gdy zaczniesz wypominać mu błędy ortograficzne typu "pUki" zamiast "pÓki" itp. :P
--- Koniec cytatu ---
A z tym gorzej, bo jestem gramma nazi... Ale widzę, że ktoś mnie ubiegł i z moją częstotliwością zaglądania pewnie zwykle tak będzie. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej