Eve Online > NoobGarten

Ship mastery lvl - pytanko :)

(1/2) > >>

[STI] Anormalny Sigmahor:
Statki mają swoje mastery i o ile np. 3-4 jest łatwo osiągnąć (czas) to 5 już nie tak łatwo i tu właśnie moje pytanie:

Planuję sobie zrobić plan skilli tak na rok (jak szaleć to szaleć) i czy lepiej skupić się na 1 statku i wbijać go max (czyli myśleć o 5) czy lepiej wybrać sobie (zaplanować) latanie 2, 3, 4 statkami i ciągnąć je do 4 poziomu?? A może nie warto tych poziomów wbijać a skupić się na konkretnych skillach jakich będzie się używać w danej jednostce?

Dux:

--- Cytat: [STI] Anormalny Sigmahor w Czerwiec 29, 2014, 12:05:40 ---Statki mają swoje mastery i o ile np. 3-4 jest łatwo osiągnąć (czas) to 5 już nie tak łatwo i tu właśnie moje pytanie:

Planuję sobie zrobić plan skilli tak na rok (jak szaleć to szaleć) i czy lepiej skupić się na 1 statku i wbijać go max (czyli myśleć o 5) czy lepiej wybrać sobie (zaplanować) latanie 2, 3, 4 statkami i ciągnąć je do 4 poziomu?? A może nie warto tych poziomów wbijać a skupić się na konkretnych skillach jakich będzie się używać w danej jednostce?

--- Koniec cytatu ---

Wbijanie skili celowo dla mastery na V dla jakiegoś statku nie ma kompletnie sensu. No chuba, ze to jest alt dedykowany pod ten właśnie konkretny statek.

Doom:
Nie wiem czy to poprawoili czy nie ale kiedyś masterki były tak totalnie z dupy, że pr0 pvperzy latali po mistrzowsku statkiem mając masterke na niego raptem na 2, ja patrząc po masterkach nie mam prawa latać 80% mojego hangaru

Goomich:
Slille, które coś dodają robisz na 4 i jesteś spoko. Przy skillach, które coś odejmują, nie wsiadasz do statku, jeśli nie masz go na 5.

Nosum Hseebnrido:
 Potrzebujesz od tej gry:

- Ulubionego statku do PVP na lvl 5(wraz z pobocznymi skillami perc/will i pozostałymi na lvl4).
- Ulubionego statku do PVE na lvl 3-4.

Wydaje mi się że mechnika masterków powstała żeby zachwycić nowych graczy opszernością EVE; a ma to się tak do rzeczywistości że mam Avatara z M4 nie mając skilla żeby w niego wejść - niedorzeczne, co?
 Właściwie to nie mam statku którym chciałbym się pochwalić że mam go na M5. Skillując statki kieruje się najefektywniejszym wykorzystaniem atrybutów w danej chwili. To pewnie dlatego nie mam za wiele M5  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej