Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Xeovar:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 03, 2014, 17:50:36 ---19:00-23:00, przy czym nikt nie będzie nikogo wyganiał i można zostać dłużej, po prostu w tych godzinach CCP stawia piwo ;-)
--- Koniec cytatu ---
Kurwa... czyli oryginalne info zeby brac urlop jest z dupy... bo jak cos to brac urlop na czwartek, i przyjezdzac w srode po pracy... beeez jaj, wlasnie wszystko przesunalem zeby 30 miec wolny... a tu event jest w nocy kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Soulscream:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 04, 2014, 08:28:25 ---Kurwa... czyli oryginalne info zeby brac urlop jest z dupy... bo jak cos to brac urlop na czwartek, i przyjezdzac w srode po pracy... beeez jaj, wlasnie wszystko przesunalem zeby 30 miec wolny... a tu event jest w nocy kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
--- Koniec cytatu ---
CCP ;-)
Lukas Rox:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 04, 2014, 08:28:25 ---Kurwa... czyli oryginalne info zeby brac urlop jest z dupy... bo jak cos to brac urlop na czwartek, i przyjezdzac w srode po pracy... beeez jaj, wlasnie wszystko przesunalem zeby 30 miec wolny... a tu event jest w nocy kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
--- Koniec cytatu ---
Sorry Xeo, gdybym tylko wiedział wcześniej, napisałbym na forum.
Inna sprawa że wcześniej pisali "but we will start early". Jak widać różni ludzie różnie rozumieją "early". Ale nie ma co zwalać na CCP, bo to ja pospieszyłem się z info o evencie 30 lipca. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, mea culpa :-( poczekajmy aż koledzy z teamu community potwierdzą wszystko oficjalnie na stronie.
Doom:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 03, 2014, 17:50:36 ---19:00-23:00, przy czym nikt nie będzie nikogo wyganiał i można zostać dłużej, po prostu w tych godzinach CCP stawia piwo ;-)
--- Koniec cytatu ---
Tu trza nocleg łatwić a nie patrzeć o której sie ma powrót
Okropniak:
ja chyba u brata przebunkruje.
zobaczę czy będzie miał wolne miejsce w razie jakby ktoś miał pod mostem nocować ale to nic pewnego... muszę go złapać i dogadać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej