Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 31, 2014, 22:35:08 ---Przyjedź na zlot i powiedz mi w twarz, że jestem niziołkiem, to Ci "jebnę gumofilcem" :D
--- Koniec cytatu ---
Niziołki chodzą boso o ile pamiętam. Przynajmniej te kanoniczne. :P
Doom:
Pol umówmy się że na pewne złośliwości mogą sobie pozwolić tylko ludzie którzy czubek głowy celu żartów pomylili z podstawką na piwo :P
Innymi słowy nie było Cię to uważaj na paragrafy o wycieczkach personalnych znacznie bardziej niż uczestnicy zlotu...
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Sierpień 01, 2014, 19:38:19 ---Pol umówmy się że na pewne złośliwości mogą sobie pozwolić tylko ludzie którzy czubek głowy celu żartów pomylili z podstawką na piwo :P
Innymi słowy nie było Cię to uważaj na paragrafy o wycieczkach personalnych znacznie bardziej niż uczestnicy zlotu...
--- Koniec cytatu ---
Bez nerwów Doom. Zero złośliwości z mojej strony i liczę że SokoleOko także nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
Co prawda jestem co nieco wyższy jak sądzę ale i tak nie jestem pewny - bo mnie nie było - czy w oczy mógłbym Ci spojrzeć bez podnoszenia wzroku :P
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 01, 2014, 19:44:04 ---Zero złośliwości z mojej strony i liczę że SokoleOko także nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że nie mam - przecież i moja riposta była żartobliwa. Za stary jestem, żeby przejmować się wzrostem nie przystającym ani do mojej ambicji, ani mojego - POWSTAŃ! ego - SPOCZNIJ! ;)
Hairpins Blueprint:
wop wop czekam na kolejny zlot 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej