Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
ManganMan:
--- Cytat: Dux w Lipiec 31, 2014, 15:01:02 ---Co było na slajdzie nr 15?
Bo mam pod ręką teraz tylko OOo, a ten mi pokazuje w tym miejscu tylko jakąś czterokolumnową tabelę, z ciągiem znaczków-slaczaków w każdej z nich.
--- Koniec cytatu ---
slajd 15 masz w załączniku.
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 31, 2014, 15:28:44 ---Na tym slajdzie jest cały pomysł "dzwonka do drzwi". Też kiedyś zmuszano mnie do pracy na OO, powiedziałem: pierdolę i przyniosłem swojego laptopa z MS Office :)
--- Koniec cytatu ---
I właśnie dlatego używam zamiennie: SoftMaker Office, LibreOffice i MS Office Online 8)
Aha: +1 za uznanie pracy rentierów jako typowo ammarskiego niewolnictwa ;D
[załącznik usunięty przez administratora]
SokoleOko:
--- Cytat: tomassz w Lipiec 31, 2014, 14:59:34 ---Oby za rok też był zlot, napewno nie odpuszczę jak w tym.
--- Koniec cytatu ---
Ale wiecie, że CCP nie jest nam potrzebne do takiego zlotu? Organizacja czegoś takiego dużo nie kosztuje, zawsze można chlać za swoje.
--- Cytat: sneer w Lipiec 31, 2014, 15:29:53 ---to rozwiązanie spośród wielu cech ma akurat tą zaletę że do zimy mogłoby być wdrożone i na pewno by poprawiło sytuacje w null
--- Koniec cytatu ---
Z mojej strony założenie było takie, żeby wykorzystać istniejące w grze mechanizmy. Jak ktoś - wybaczcie, że nie pamiętam nicka - zauważył od razu, dzisiaj upgrade'y włączają się w czasie DT. To trzeba byłoby zmienić, nie wiadomo czy się da.
--- Cytat: sneer w Lipiec 31, 2014, 15:29:53 ---z drugiej strony jak znam CCP to dojda do wniosku ze więcej subskrypcji im odejdzie (rentierzy) niz przybedzie ( pvperzy) :D
albo za rok zaczną się nad tym zastanawiać
--- Koniec cytatu ---
Masz dużo racji.
Ale prawda jest taka - rentierzy dziś "utrzymują" CCP (krótkotrwała korzyść) ale na dłuższą metę zabijają grę, blokując generowanie kontentu innym. Można to porównać do sytuacji, w której jest człowiek, który ma problem. Może albo chlać i zapomnieć (póki jest kasa na to), albo wziąć się za siebie i poprawić sytuację.
ManganMan:
--- Cytat: tomassz w Lipiec 31, 2014, 14:59:34 ---Oby za rok też był zlot, napewno nie odpuszczę jak w tym.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 31, 2014, 15:33:16 ---Ale wiecie, że CCP nie jest nam potrzebne do takiego zlotu? Organizacja czegoś takiego dużo nie kosztuje, zawsze można chlać za swoje.
--- Koniec cytatu ---
No to lepiej gdzieś w styczniu (Trójmiasto najlepiej ;)), bo w Marcu Pyrkon 2015 ofkoz... :D
Doom:
--- Cytuj ---Ale wiecie, że CCP nie jest nam potrzebne do takiego zlotu? Organizacja czegoś takiego dużo nie kosztuje,
--- Koniec cytatu ---
Kilka nie udanych tego typu inicjatyw w czasach gdy centrala miała o wiele wiecej użytkowników twierdzą co innego. Ludzie chętnie organizują sobie zloty corpa / ally, ale z szerszymi już sie nie lubią
--- Cytuj ---zawsze można chlać za swoje.
--- Koniec cytatu ---
To na pewno nie w lokalu w centrum warszawy takim jak Hard Rock. Ich ceny zdecydowanie nie spodobały się mi, ani mojej karcie
--- Cytuj ---Z mojej strony założenie było takie, żeby wykorzystać istniejące w grze mechanizmy. Jak ktoś - wybaczcie, że nie pamiętam nicka - zauważył od razu, dzisiaj upgrade'y włączają się w czasie DT. To trzeba byłoby zmienić, nie wiadomo czy się da.
--- Koniec cytatu ---
Hairpins Blueprint
--- Cytat: ManganMan w Lipiec 31, 2014, 15:36:30 --- bo w Marcu Pyrkon 2015 ofkoz... :D
--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę jak świetnie się bawiłem na tegorocznym, na kolejnym nie mam zamiaru się pojawić, więc to nie będzie przeszkoda
Soulscream:
Lepiej się spotkać na przyszłorocznym Pixel Heaven ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej