Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Okropniak:
Może i mi się uda - zobaczymy czy żona uwierzy że to naprawdę zlot a nie jakiś inny "event" z tych co ich nie popiera :)
Miejscówkę jakąś już macie?
GlassCutter:
--- Cytat: Okropniak w Lipiec 02, 2014, 12:11:40 ---Może i mi się uda - zobaczymy czy żona uwierzy że to naprawdę zlot a nie jakiś inny "event" z tych co ich nie popiera :)
Miejscówkę jakąś już macie?
--- Koniec cytatu ---
Dobrze że na Okro nie tak łatwo zrzucić bloba którego by nie ustał ;)
Okropniak:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 02, 2014, 12:12:42 ---Dobrze że na Okro nie tak łatwo zrzucić bloba którego by nie ustał ;)
--- Koniec cytatu ---
100kg żywego Okropniaka robi swoje ;)
ale zmartwię cię Glass, ostatnio trafił mi się taki 60kg były judoka - przy rzutach miałem wrażenie że klepki pod matą się wyginają jak mną miotał.
nvm.
Żona wyraziła wstępną akceptację pomysłu - nie mam na piśmie ale co robić :)
Tak więc może i yarrr będzie miał swoją reprezentację - będziecie mi mogli od noobów nawrzucać :)
Lukas Rox:
--- Cytat: Okropniak w Lipiec 02, 2014, 13:26:40 ---Żona wyraziła wstępną akceptację pomysłu - nie mam na piśmie ale co robić :)
Tak więc może i yarrr będzie miał swoją reprezentację - będziecie mi mogli od noobów nawrzucać :)
--- Koniec cytatu ---
To śmiało się rejestruj (jak jeszcze tego nie zrobiłeś) ;-) Guard się dziś pytał o ilość zapisanych no i jak na razie spotkanie zapowiada się kameralnie :-P Ale dla nas to oznacza lepszy pakiet kateringowy, więc póki co no worries :D
[BWTF] Xapitan Bomba:
Wysyłac aliansowe maile leniuchy, u nas już poszedł. Na centrala_noobs możnaby w motd info podwiesić ingame..
BLOB > kameralność.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej