Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Lukas Rox:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 30, 2014, 08:31:40 ---Znaczy CCP jest tu organizatorem. Nie, nie zwrócą Ci za bilet ani za czesne do gimnazjum :D
--- Koniec cytatu ---
Bardziej mi chodziło o open bar ;-) Organizatorzy są zarówno z CCP jak i z polskiego Community ;-)
--- Cytat: Okropniak w Lipiec 30, 2014, 09:01:19 ---cholera wie czy uda mi się dotrzeć na czas - pieprzone arabusy wymyśliły sobie że ma być deployment już teraz zaraz bo on KCĄ...
Podaj Rox ten nr konta - żebyś stratny nie był jakby co.
--- Koniec cytatu ---
Poszło na priv
--- Cytat: TTesla w Lipiec 30, 2014, 11:14:23 ---Odbieram dzisiaj około 18 sierściucha od veta, albo -1 albo gdzieś po 20 będę.
--- Koniec cytatu ---
Raczej o 20 jeszcze będziemy, chyba że zdarzy się jakiś counter-hotdrop ;-) Wpadaj jak dasz radę, nawet trochę później.
Jakub Trokowski:
Hotdrop to nie problem - przecież będziemy zadokowani u NPCów, nie?
Theronth:
I for one studenckim zwyczajem będę siedział dopóki nie wygonią.
W końcu Izotopy są za darmo.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 30, 2014, 10:35:33 ---Statystycznie lepszy dla większości. Biorąc pod uwagę, że sa osoby w tym kraju które mają do przejechania od 100km+ do Wawy (ja np 520km) to łatwiej jest im zaplanować wyjazd na weekend.
--- Koniec cytatu ---
Ale jak ja argumentowałem, że coś w Eve jest statystycznie i naukowo lepsze od czegoś, to wrzeszczałeś "nie jesteś moją prawdziwą matką i nie mów mi jak mam żyć" :D
Tylko Xeovar stanął tu na wysokości zdania, ale w końcu CEO aliansów nie bierze się z łapanki... n000by :D
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 30, 2014, 12:59:49 ---Ale jak ja argumentowałem, że coś w Eve jest statystycznie i naukowo lepsze od czegoś, to wrzeszczałeś "nie jesteś moją prawdziwą matką i nie mów mi jak mam żyć" :D
--- Koniec cytatu ---
Statystyka w grze komputerowej jest mało ważna ;-), a Xeovar ładnie brał w dyplomatyczne słowa i jako człowiek pracujący jakoś mi się nie chce wierzyć, że kontrolnie pałę zalewa w piątek :D. Ot dyplomacja.
p.s Doom ja wrzeszczę? Ja kulturalnie dyskutuje :-P.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej