Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Soulscream:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 30, 2014, 07:07:03 ---...tylko zlot oficjalny sponsorowany przez CCP: http://community.eveonline.com/news/news-channels/eve-online-news/first-official-player-gathering-in-warsaw/
--- Koniec cytatu ---
Ja naprawdę mam nadzieje, że dacie mu do zrozumienia, że środek tygodnia to chujowy termin i w przyszłości wybierze jakiś weekend.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 30, 2014, 09:09:36 ---Ja naprawdę mam nadzieje, że dacie mu do zrozumienia, że środek tygodnia to chujowy termin i w przyszłości wybierze jakiś weekend.
--- Koniec cytatu ---
No, ale czemu narzucasz tu wszystkim swój punkt widzenia? A może są tacy, którzy uważają inaczej? Bo na przykład w tygodniu można imprezować, a weekend jest dla rodziny.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 30, 2014, 09:59:27 ---No, ale czemu narzucasz tu wszystkim swój punkt widzenia? A może są tacy, którzy uważają inaczej? Bo na przykład w tygodniu można imprezować, a weekend jest dla rodziny.
--- Koniec cytatu ---
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 30, 2014, 09:09:36 ---Ja naprawdę mam nadzieje, że dacie mu do zrozumienia, że środek tygodnia to chujowy termin i w przyszłości wybierze jakiś weekend.
--- Koniec cytatu ---
Damy, ale nie licz na to że będziemy pruć armor i strukturę :P
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 30, 2014, 09:59:27 ---No, ale czemu narzucasz tu wszystkim swój punkt widzenia? A może są tacy, którzy uważają inaczej? Bo na przykład w tygodniu można imprezować, a weekend jest dla rodziny.
--- Koniec cytatu ---
Akurat zgadzam się z Goonem. To nie jest dobry dzień, a przynajmniej nie na coś co ma tak krótki termin od zapowiedzi do realizacji. Ja pracuję specyficznie a i tak musiałem bezwzględnie wyegzekwować jeden dług wdzięczności w robocie aby dziś i jutro mieć wolne, ponieważ preferencje czasu pracy itp mamy rozpisywane do 15 poprzedzającego miesiąca inni pracujący w bardziej stałych godzinach pewnie mają jeszcze mniej zabawnie zwłaszcza jak nie są ze stolicy i rozsądnie rozumianych okolic. Weekend znacznie większy odsetek ludzi ma wolny / łatwy do załatwienia wolnego
Xeovar:
O dobry początek dramy. To jechane, CZY NA PEWNO weekend jest lepszy od środy??? Ja jestem za czwartkiem. W weekend rodzina i inne ważne imprezy, w tygodniu się nie da bo robota, a jak się w czwartek najebiesz to piątek kacowe i po temacie. O. I w ogóle nie zgadzam się zeby ktoś mi narzucał jakiekolwiek zdanie, nawet moje własne. A na zjezdzie z CCP będę tylko po to żeby udowodnić że czwartek jest lepszy i spędzić 3h spotkania na przypierdalaniu się o to do wszystkich.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej