Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Lukas Rox:
Słuchajcie,
Dodałem w oryginalnym poście na blogu Torchwood Archives formularz rejestracyjny (tylko nick postaci i email). Chcielibyśmy ocenić jak dużo osób wybiera się na event - dzięki temu dopasujemy odpowiednio salę i catering ;-)
Z góry dzięki!
PS. Mail nie musi być prawdziwy, ale po evencie wystawię zdjęcia ze zlotu i namiary zostaną wysłane na podany w formularzu adres.
Nie musicie być pewni na 100%, wystarczy tak na 90% ;-)
Xeovar:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 01, 2014, 16:10:52 ---Słuchajcie,
Dodałem w oryginalnym poście na blogu Torchwood Archives formularz rejestracyjny (tylko nick postaci i email). Chcielibyśmy ocenić jak dużo osób wybiera się na event - dzięki temu dopasujemy odpowiednio salę i catering ;-)
Z góry dzięki!
PS. Mail nie musi być prawdziwy, ale po evencie wystawię zdjęcia ze zlotu i namiary zostaną wysłane na podany w formularzu adres.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że jak ktoś nie jest pewien to się ma nie wpisywać. Niestety nie jestem, dopóki termin nie będzie potwierdzony i nie uda mi się skołować urlopu
Luisa:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 01, 2014, 11:16:05 ---Jeździłem trochę pociągami do Warszawy, i wiem że nie wszystkie jeździły na Centralny. Co do remontu - chyba się już skończył. Bo rzeczywiście jeszcze w kwietniu dalekobieżne jeździły na Gdański. Tyle że z Gdańskiego też nie ma wielkiego problemu dojechać do centrum -> wsiadasz do metra w kierunku Kabaty i wysiadasz na stacji Centrum.
Podsumowując: jak ktoś chce przyjechać, to dojedzie. W ten czy inny sposób. A jak ktoś lubi szukać dziury w całym, to i tak zawsze znajdzie powód do narzekania ;-)
EDIT: jak tylko CCP potwierdzi który to lokal, obiecuję przygotować mapki z dojazdem, coby nikt nie przeskoczył przez niewłaściwego gejta :P No i mam nadzieję że wtedy też oficjalnie potwierdzą na stronie, żeby ludzie mogli ze spokojem zaklepać urlopy.
--- Koniec cytatu ---
No no, jak będzie oficjalne info to też się zastanowie mocno ;-)
Lukas Rox:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 01, 2014, 16:19:38 ---Rozumiem że jak ktoś nie jest pewien to się ma nie wpisywać. Niestety nie jestem, dopóki termin nie będzie potwierdzony i nie uda mi się skołować urlopu
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy 90% pewność ;-) Od ilości ludzi zależy którą salę bierzemy i jakie będą opcje barowe (budżet jest stały) :D
Doom:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 01, 2014, 16:10:52 ---Słuchajcie,
Z góry dzięki!
Nie musicie być pewni na 100%, wystarczy tak na 90% ;-)
--- Koniec cytatu ---
Której postaci?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej