Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 27, 2014, 21:22:24 ---Wczoraj i dziś byłem przy Hard Rock Cafe. Trochę przerażające miejsce w sensie... lokalizacja koło złotych tarasów.
p.s Unikajcie hotelu Premiere Classe Warszawa. Dorzuć trochę kasy i wal obok do Campanille.
--- Koniec cytatu ---
* Doom dopisuje do ekwipunku na wyjazd uzbrojenie zaczepnoobronne
@lililiari:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 27, 2014, 11:19:06 ---Przy odbiorze identyfikatora na wejściu ;-) Równa kwota wyszła, więc nie powinno być z tym problemu.
Tyle że my będziemy W Hard Rocku, a nie przed i będziemy dawali w zamian identyfikator ;-)
Taki o:
--- Koniec cytatu ---
Squeeeeeeee, mój na górze! <3 <3 <3
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 27, 2014, 21:22:24 ---Wczoraj i dziś byłem przy Hard Rock Cafe. Trochę przerażające miejsce w sensie... lokalizacja koło złotych tarasów.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie - da ktoś konkretniejsze info / fotę gdzie to znaleźć? Na maps.google znalazłem adres, ale już wejścia do samego Hard Rock Cafe już nie widziałem.
Soulscream:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Lipiec 28, 2014, 08:18:26 ---Właśnie - da ktoś konkretniejsze info / fotę gdzie to znaleźć? Na maps.google znalazłem adres, ale już wejścia do samego Hard Rock Cafe już nie widziałem.
--- Koniec cytatu ---
Wychodzisz z centralnego (główna hala) w kierunku złotych tarasów i to jest tam na najniższym piętrze. Masz pierdyliard wskazówek pod sufitem jak trafić do złotych tarasów w podziemiach.
Isengrim:
W HRC jest taka fajna boczna salka, zarezerwowaliscie ja moze dla nas? :)
Drugie wejscie (jakby ktos bal sie wchodzic do Zlotych Tarasow albo religia mu zabraniala) jest od ul. Emilii Plater, wisza kolo niego flagi i rozne inne badziewie, trudno nie zauwazyc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej