Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (68/106) > >>

Lukas Rox:

--- Cytat: Doom w Lipiec 27, 2014, 15:21:14 ---Lukas dziś rozesłał ponadto spam na podane w formularzu maile

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie po to zebrałem maile: spamerzy od V1agry płacą 10 centów od adresu :-p

A na serio, rozesłałem info dokładnie po to żeby poinformować ludzi spoza centrali o zrzutce po 3 zeta za identy i gift dla Garganta.

Doom:
Chociaż osobiście wyjaśniłbym backgrand frachtówki, bo nie wszyscy centralowicze to kojarzą i no i szykuj sie na wyjaśnienia dla garganta, jako osoba wręczająca prezent, w razie czego służę pomocą >:D

SokoleOko:
Tylko nie bądźcie łosie i przynieście odliczone 3 zł... a nie że każdy będzie chciał zaszpanować 200-złotowym banknotem.

Lukas Rox:

--- Cytat: Doom w Lipiec 27, 2014, 16:36:40 ---Chociaż osobiście wyjaśniłbym backgrand frachtówki, bo nie wszyscy centralowicze to kojarzą i no i szykuj sie na wyjaśnienia dla garganta, jako osoba wręczająca prezent, w razie czego służę pomocą >:D

--- Koniec cytatu ---

Pytałem o to parę dni temu Sokoła, podpowiedział o co chodzi i znalazłem na necie film z tego eventu ;-) 2010 rok, Polish Gank Night 8, Charon pełen Spirytu vs nullsec.

Soulscream:
Wczoraj i dziś byłem przy Hard Rock Cafe. Trochę przerażające miejsce w sensie... lokalizacja koło złotych tarasów.

p.s Unikajcie hotelu Premiere Classe Warszawa. Dorzuć trochę kasy i wal obok do Campanille.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej