Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (7/106) > >>

Soter:

--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Czerwiec 29, 2014, 11:51:21 ---
A: planujemy zlot w ścisłym centrum Warszawy, więc pociągi zatrzymujące się na stacji Warszawa Centralna to najprostszy dojazd.

--- Koniec cytatu ---
Zalozysz sie ze nie wszystkie pociagi KM, (bylego PKP) zatrzymuja sie na centralnej?

Pol Kent:
To zatrzymują się na Śródmieściu - 100m od Centralnego. Nie ma się o co zakładać.

Wysłane przy użyciu Tapatalk

SokoleOko:
Na pewno PLK robi jakiś remont w wakacje i wszystkie te pociągi zatrzymają się na Gdańskim :D

Lukas Rox:

--- Cytat: Soter w Lipiec 01, 2014, 03:23:38 ---Zalozysz sie ze nie wszystkie pociagi KM, (bylego PKP) zatrzymuja sie na centralnej?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 10:33:51 ---Na pewno PLK robi jakiś remont w wakacje i wszystkie te pociągi zatrzymają się na Gdańskim :D

--- Koniec cytatu ---

Jeździłem trochę pociągami do Warszawy, i wiem że nie wszystkie jeździły na Centralny. Co do remontu - chyba się już skończył. Bo rzeczywiście jeszcze w kwietniu dalekobieżne jeździły na Gdański. Tyle że z Gdańskiego też nie ma wielkiego problemu dojechać do centrum -> wsiadasz do metra w kierunku Kabaty i wysiadasz na stacji Centrum.

Podsumowując: jak ktoś chce przyjechać, to dojedzie. W ten czy inny sposób. A jak ktoś lubi szukać dziury w całym, to i tak zawsze znajdzie powód do narzekania ;-)

EDIT: jak tylko CCP potwierdzi który to lokal, obiecuję przygotować mapki z dojazdem, coby nikt nie przeskoczył przez niewłaściwego gejta :P No i mam nadzieję że wtedy też oficjalnie potwierdzą na stronie, żeby ludzie mogli ze spokojem zaklepać urlopy.

Isengrim:
Z Gdańskiego do Centrum jest lajk, 3 stacje metra, zasponsoruję Wam bilety. :P

Jak mi się akurat nic nie urodzi (dosłownie :P) to będę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej