Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (52/106) > >>

Isengrim:
Chodziło o szelestne garnitury marki Adidas.  >:D

Krzysztof Labrio:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 22, 2014, 09:55:14 ---Moze kolega mial koszulke z napisem "Legia Ch..j" albo cos w tym stylu? Ostatni raz niebezpieczna przygoda w Warszawie spotkala mnie jeszcze w latach 90-tych...

--- Koniec cytatu ---

Należy się małe sprostowanie z mojej strony , te ,,byłem kilka lat temu,, to coś ok. dekady.
Kolega nie miał koszulki z napisem "Legia Ch..j" tylko miał wiejską koszule - w sumie to prawie to samo  ;)
Wyglądałem jak jeba..y runczer tylko kapelusza było brak. Byłem drobnej postury i tym bardziej traktowali to jak zaproszenie.

PS. Mieli szczęście , że nie trafili na dwóch ,,chłopaków z mego podwórka,, (jak to ich określa sneer) którzy byli w W-awie mniej więcej w tym samym czasie. Jednemu z gości , którzy chcieli ich okraść i pobić - poskakali po głowie , a na dokładkę skopali. Filmik Azbuga jest boski , dobrze odzwierciedla sytuacje  8)

[załącznik usunięty przez administratora]

Coritsikaela Enth:
Pierdolenie dla samej sztuki pierdolenia o tej Warszawie

Soulscream:

--- Cytat: Cors w Lipiec 22, 2014, 14:19:57 ---Pierdolenie dla samej sztuki pierdolenia o tej Warszawie

--- Koniec cytatu ---

Nosz ile kurde można o eve online? Mnie się fajnie tu rozmawia o warszawie. Generalnie lubie to miasto i power projections says, że będę w niej mieszkał za około 12 miechów :-P.

Isengrim:

--- Cytat: Krzysztof Labrio w Lipiec 22, 2014, 13:34:21 ---
Należy się małe sprostowanie z mojej strony , te ,,byłem kilka lat temu,, to coś ok. dekady.
Kolega nie miał koszulki z napisem "Legia Ch..j" tylko miał wiejską koszule - w sumie to prawie to samo  ;)
Wyglądałem jak jeba..y runczer tylko kapelusza było brak. Byłem drobnej postury i tym bardziej traktowali to jak zaproszenie.

PS. Mieli szczęście , że nie trafili na dwóch ,,chłopaków z mego podwórka,, (jak to ich określa sneer) którzy byli w W-awie mniej więcej w tym samym czasie. Jednemu z gości , którzy chcieli ich okraść i pobić - poskakali po głowie , a na dokładkę skopali. Filmik Azbuga jest boski , dobrze odzwierciedla sytuacje  8)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej