Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Soulscream:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Czerwiec 30, 2014, 10:11:42 ---30. lipca to środa. Tak jak napisałem, termin zależy wyłącznie od CCP. Niestety tylko ten dzień pasował... Zdaję sobie sprawę, że wpłynie to na frekwencję. Z drugiej strony są wakacje, więc dla wielu nie będzie to problemem. Ja po prostu wezmę urlop ;-)
--- Koniec cytatu ---
Wakacje to masz jak jesteś w wieku szkolnym, średnia wieku graczy eve to 30 lat. Litości.
Lukas Rox:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 30, 2014, 10:27:05 ---Wakacje to masz jak jesteś w wieku szkolnym, średnia wieku graczy eve to 30 lat. Litości.
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że nie możesz przyjechać. To na pewno nie jest ostatni zlot z CCP na pokładzie, więc mam nadzieję, że następnym razem termin będzie Ci pasował :-)
Doom:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Czerwiec 30, 2014, 10:11:42 ---30. lipca to środa. Tak jak napisałem, termin zależy wyłącznie od CCP. Niestety tylko ten dzień pasował... Zdaję sobie sprawę, że wpłynie to na frekwencję. Z drugiej strony są wakacje, więc dla wielu nie będzie to problemem. Ja po prostu wezmę urlop ;-)
--- Koniec cytatu ---
Jak bardzo pewien jest ten termin? Dziś zagadnąłem kadry o urlop i po spojrzeniu jakie dostałem w rewanżu oraz po odpowiedzi wiem że będzie z mojej strony potrzeba zorganizowania wypadku gościowi od grafików aby mieć szansę przyjechania, więc jak oni to za tydzień zmienią to się wkurzę
Zgudi:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 30, 2014, 12:19:12 ---Jak bardzo pewien jest ten termin? Dziś zagadnąłem kadry o urlop i po spojrzeniu jakie dostałem w rewanżu oraz po odpowiedzi wiem że będzie z mojej strony potrzeba zorganizowania wypadku gościowi od grafików aby mieć szansę przyjechania, więc jak oni to za tydzień zmienią to się wkurzę
--- Koniec cytatu ---
Spokojna Twoja rozczochrana :) . Zmienią termin 29-go we wtorek.
Xeovar:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 30, 2014, 12:19:12 ---Jak bardzo pewien jest ten termin? Dziś zagadnąłem kadry o urlop i po spojrzeniu jakie dostałem w rewanżu oraz po odpowiedzi wiem że będzie z mojej strony potrzeba zorganizowania wypadku gościowi od grafików aby mieć szansę przyjechania, więc jak oni to za tydzień zmienią to się wkurzę
--- Koniec cytatu ---
Mam podobny problem, pewnie poczekam aż go oficjalnie gdzieś podadzą...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej