Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (39/106) > >>

TTesla:
Pytanie do współorganizatora, czy trzeba rejestrować osobę towarzysząca?  czy lokal jest klimatyzowany i przeznaczony dla osób nie palących? Było by nas dwa i pół, stąd pytanie.

nugatar:
TTesla ale tak z dzieciatkiem do tej bandy degeneratow????

Celowo nie napisalem pijakow, bo w tej grze tylko jeden ally trzyma pijacki poziom. Z bogatego doswiadczenia korzystajac sprostuje - nie, Ruskie ally nie trzymaja. Jest to polskie ally.

Wypowiem sie na tym forum raz na dwa lata - ale jak juz cos napisze to jest to wazne - prosze czytac ze zrozumieniem.

Okropniak:
ty chyba Nugat to po pijaku pisałeś :)

a tak wracając do wizyty wizytacji i ew upominku - wszyscy o tym Wiedźminie nadają (sam lubię i czytałem i polecam ale... ile można), a przypomniała mi się książka Przybyłka - Gamedec, bliższa czasom EVE. Tylko nawet nie wiem czy wyszła ang wersja.

Coritsikaela Enth:

--- Cytat: TTesla w Lipiec 10, 2014, 00:26:34 ---Pytanie do współorganizatora, czy trzeba rejestrować osobę towarzysząca?  czy lokal jest klimatyzowany i przeznaczony dla osób nie palących? Było by nas dwa i pół, stąd pytanie.

--- Koniec cytatu ---

http://www.hardrockcafe.pl/ - tu masz stronke z adresem miejscówki gdzie ma odbyć się zlot - 2 minutowy telefon do nich i od razu będziesz wszystko wiedział :)
Miejsca tego nienawidzę jak morowej zarazy, ale zdziwiłbym się setnie jakby nie było tam klimy i wolno było palić.
Co do rejstracji to z tego co zrozumiałem - jest ona opcjonalna bo szacunkowo chcą wiedzieć ilu ludzi będzie - jakby ktoś Ci żony i dziecka nie wpuścił "bo niezarejstrowane" to byłby dopiero rage polskiego community :)   - ale jak masz czas to zarejestruj - lepiej niech policzą wydatki na więcej browarów niż na mniej  8)

ManganMan:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 10, 2014, 09:52:06 ---(...), a przypomniała mi się książka Przybyłka - Gamedec, bliższa czasom EVE. Tylko nawet nie wiem czy wyszła ang wersja.

--- Koniec cytatu ---
Nie wyszła. Sprawdziłem na Amazonie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej