Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
sneer:
dają to nie marudz ;)
gdyby nie oni raczej nikt by się za organizacje czegoś podobnego nie zabrał
Lukas Rox:
--- Cytat: Doom w Lipiec 05, 2014, 11:24:42 ---Powiedz jak was odróżnić to będę uważniejszy w opiniach, puki co nie przypominam sobie wizyty w tym mieście gdzie co najmniej raz nie próbowano mnie rozjechać, na pasach, na zielonym dla pieszych, bez zielonych strzałek warunkowych itp, o uczynności przechodniów jak grzecznie pytam czy dobrze sie kieruję nie wspomnę. Za to mieszkańcy warszawskich blokowisk jak zwykle pomocni zawsze już z daleka krzyczeli czy mam jakiś problem (przynajmniej do momentu w którym odległość nie zmniejszała się do stopnia w którym mogli zweryfikować moje i swoje gabaryty) Ano wazne żebyś ich uświadomił do kgo przyjeżdżają w odwiedziny ;) Ostatnio 300 piw które stawiało CCP starczyło tak na oko do połowy imprezy
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe, ja mam z kolei takie doświadczenia z miasta Łodzi... Może po prostu miałeś trochę pecha? Bi ja się w różnych godzinach po Warszawie przemieszczam i nie licząc Pragi nikt mnie nigdy nie zaczepiał.
Lukas Rox:
--- Cytat: Doom w Lipiec 04, 2014, 18:28:06 ---Na poprzedni zlot gros identyfikatorów zmontowali Papug i Egnos. Papuga w eve i tutaj nie widziano od dawna ale Egnos się pojawia, zagadaj czy ma jeszcze szblony.
Jak poszukam może odgrzebię swój stary ident (tylko najpierw musze sobie przypomnieć w którym pudle na szafie trzymam kolekcję identyfikatorów z różnych zlotów konwentów itp)
--- Koniec cytatu ---
Moja pierwsza próba jeśli chodzi o identyfikatory:
http://pozniak.pl/wp/wp-content/uploads/2014/07/id-front-player-gathering.jpg
Doom:
Dupy nie urywa, ale powinien wystarczyć, w końcu potrzebne sa tylko po to aby było wiadomo z kim się rozmawia :P
Lukas Rox:
--- Cytat: sneer w Lipiec 05, 2014, 12:07:59 ---dają to nie marudz ;)
gdyby nie oni raczej nikt by się za organizacje czegoś podobnego nie zabrał
--- Koniec cytatu ---
Męczyłem Guarda od listopada 2013 żeby zrobili oficjalny zlot. Bo prawda jest taka, że polskie community jest jednak mimo wszystko pofragmentowane. Bez pomocy CCP mógłbym zrobić co najwyżej zlot Centrali, czy jakiegoś corpa/ally. A tak mamy zlot dla Wszystkich chętnych z PL, i do tego sponsorowany przez CCP :-)
Inna sprawa. Może się zrzucimy na jakiś "typowo polski" souvenir dla Garganta? :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej