Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
Ghash:
--- Cytat: [TS] Lukas Rox w Lipiec 03, 2014, 17:50:36 ---19:00-23:00, przy czym nikt nie będzie nikogo wyganiał i można zostać dłużej, po prostu w tych godzinach CCP stawia piwo ;-)
--- Koniec cytatu ---
Zdefiniuj proszę 'CCP stawia piwo'. Free beer 19-23 czy do wyczerpania zapasów?
Doom:
--- Cytat: Soter w Lipiec 05, 2014, 04:38:14 ---ja gardze sloikami z warszawy i milionerami na kredyt
moze nie wiesz ale w warszawie jest tylko ok 5%-15% osob ktore sa tu z pokolenia na pokolenie. reszta to takie osoby jak ty.
przyjada szumu narobia, zarobia troche i na weekend jada po jedzenie
--- Koniec cytatu ---
Powiedz jak was odróżnić to będę uważniejszy w opiniach, puki co nie przypominam sobie wizyty w tym mieście gdzie co najmniej raz nie próbowano mnie rozjechać, na pasach, na zielonym dla pieszych, bez zielonych strzałek warunkowych itp, o uczynności przechodniów jak grzecznie pytam czy dobrze sie kieruję nie wspomnę. Za to mieszkańcy warszawskich blokowisk jak zwykle pomocni zawsze już z daleka krzyczeli czy mam jakiś problem (przynajmniej do momentu w którym odległość nie zmniejszała się do stopnia w którym mogli zweryfikować moje i swoje gabaryty)
--- Cytat: Ghash w Lipiec 05, 2014, 09:57:13 ---Zdefiniuj proszę 'CCP stawia piwo'. Free beer 19-23 czy do wyczerpania zapasów?
--- Koniec cytatu ---
Ano wazne żebyś ich uświadomił do kgo przyjeżdżają w odwiedziny ;) Ostatnio 300 piw które stawiało CCP starczyło tak na oko do połowy imprezy
sneer:
o.0
czy ja naprawdę mieszkam od lat w Warszawie ?
po lekturze ostatnich postów ogarnia mnie zwątpienie
normalnie jakieś inne miasto...
Lukas Rox:
--- Cytat: Ghash w Lipiec 05, 2014, 09:57:13 ---Zdefiniuj proszę 'CCP stawia piwo'. Free beer 19-23 czy do wyczerpania zapasów?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pisał Guard:
- open bar na piwo, wino i napoje bezalk.
- "bar food" czyli jak się domyślam orzeszki paluszki i inne "przekąski" do piwa
Doom:
Znaczy albo wyciągneli wnioski z wizyty Orbiasa, albo data zlotu to ich cwany plan na redukcję kosztów tego elementu imprezy :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej