Eve Online > Dyskusje ogólne

Mobile Warp Disruptor - naprawmy je razem

<< < (2/8) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 27, 2014, 11:17:04 ---* Doom czyta topic na evo-o* Doom przegląda kilkadziesiąt ostatnich topiców na centrali* Doom patrzy na Glass'a z politowaniem
--- Koniec cytatu ---
Ale tutaj jak ktoś pisze że bańki anchorowane masowo na bramach wymagają uwagi devów to nikt nie każe mi montować prop modułów na cepie, ani nie zastanawia się jak to możliwe, że przeszkadzają mi raty na bramach. ???

@Jabolex dzięki za minusa, ale ja pisałem o eve-o, strasznie spięty musisz być skoro wszystko traktujesz personalnie.

Anthar:
+1
Ale proponuje zamiast paliwa ustalic po prostu minimalna odleglosc do gate >60km.

Chcesz baniowac gate , postaw duza dykte, lub mala dykte.

xanowron:

--- Cytat: Anthar w Czerwiec 27, 2014, 14:11:52 ---+1
Ale proponuje zamiast paliwa ustalic po prostu minimalna odleglosc do gate >60km.

--- Koniec cytatu ---

Nie naprawi to problemu z obsranym baniami outgate w kierunku kerbirskiego deadendu. Paliwo dobra rzecz, nie musi mieć dużej objętości, ważne żeby trzeba było do każdej bańki zajrzeć co godzinę/dwie. Małej kampie na przelotówce w niczym to nie będzie przeszkadzało, ale kerbirom które stawiają 100 baniek na wlocie do systemu już bardziej.
Nie musi być to nawet paliwo, wystarczy mechanizm jak w anchorowalnej puszce, którą trzeba odwiedzić raz na 30(?) dni żeby nie wyparowała. Z banią zrobić to samo tylko skrócić ten czas odpowiednio.

GlassCutter:

--- Cytat: Anthar w Czerwiec 27, 2014, 14:11:52 ---+1

--- Koniec cytatu ---

To rozwiąże problem połowicznie, bańki dalej będą permanentne. Nie mam nic przeciwko anchorowaniu baniek na 0 na bramach. Irytuje mnie brak obsługi, stawiasz i jest na wiekuiste czasy.

Okropniak:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 27, 2014, 14:24:52 ---To rozwiąże problem połowicznie, bańki dalej będą permanentne. Nie mam nic przeciwko anchorowaniu baniek na 0 na bramach. Irytuje mnie brak obsługi, stawiasz i jest na wiekuiste czasy.

--- Koniec cytatu ---

inna sprawa że po przeskoku grid ładuje ci się nawet 1min, stoisz i czekasz i nie wiesz co do cholery się dzieje. co z tego że cep może przelecieć jak traci cenne sekundy czekając na grid....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej