Eve Online > Dyskusje ogólne

Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.

<< < (13/39) > >>

GlassCutter:
Dlaczego ewentualnie znerfić jb? imo to na równi z cyno powinno iść do piachu.

Zgudi:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 30, 2014, 15:37:20 ---Dlaczego ewentualnie znerfić jb? imo to na równi z cyno powinno iść do piachu.

--- Koniec cytatu ---
Co za różnica i tak jeden z drugim zaraz napiszą, że my chamy zawistne, zazdrosne nie mamy superów to im też chcemy zabrać.

Na oficialnym forum EVE będzie dokładnie ta sama gadka. Najpierw polecą inne argumenty, a jak się wyczerpią to zacznie się od tego, że na siłę chcemy im coś zabrać bośmy zazdrośni.

Zwyczajnie zbyt wielu ludzi w dużych aliansach przyzwyczaiło się do wielkiej kasy, dominacji i łatwo skóry nie oddadzą.

Soulscream:

--- Cytat: Anthar w Czerwiec 30, 2014, 14:46:52 ---Wiesz caly sek w tym, ze nie "poproscie" lecz "prosiMY"

--- Koniec cytatu ---

Ja nie jestem za wywaleniem JB ani Cyna, sztuczne ograniczenie też jest debilne. To nic nie zmieni, będzie ich po prostu więcej. Więc nie prosiMY tylko prosiCIE. Ja tylko zgadzam się co do mechaniki sov'a.

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 30, 2014, 21:54:15 ---Ja nie jestem za wywaleniem JB ani Cyna, sztuczne ograniczenie też jest debilne. To nic nie zmieni, będzie ich po prostu więcej. Więc nie prosiMY tylko prosiCIE. Ja tylko zgadzam się co do mechaniki sov'a.

--- Koniec cytatu ---

W tym wszystkim chodzi o CZAS. CZAS i jeszcze raz CZAS potrzebny na dotarcie super capitalowej floty w określone miejsce. :D

--- Cytuj ---To nic nie zmieni
--- Koniec cytatu ---
Nie zgadzam się, zyskamy CZAS, nie tam żadne 5 minut, ale chodzi o duże opóźnienie spowodowane znaczą utratą mobilności takiej floty, bo przecież o to właśnie chodzi, o CZAS, o dużo CZAS-u.

A teraz pomyśl jak czas potrafi negatywnie wpłynąć na utratę przydatności floty i ile rodzi problemów. Jako zawodowy kierowca samochodu ciężarowego (wywnioskowałem z pewnego wątku) doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. :)

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 30, 2014, 21:59:11 ---Nie zgadzam się, zyskamy CZAS, nie tam żadne 5 minut, ale chodzi o duże opóźnienie spowodowane znaczą utratą mobilności takiej floty, bo przecież o to właśnie chodzi, o CZAS, o dużo CZAS-u.

A teraz pomyśl jak czas potrafi negatywnie wpłynąć na utratę przydatności floty i ile rodzi problemów. Jako zawodowy kierowca samochodu ciężarowego (wywnioskowałem z pewnego wątku) doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. :)

--- Koniec cytatu ---

Żadna super flota nie przelatuje w pięć minut przez całą mapę. Nie masz ewidentnie doświadczenia w przerzucaniu capsów i super capsów. Przucaliśmy capsy z Delve do Scalding Pass zajęło  nam to około godziny z mid pointami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej