Eve Online > Dyskusje ogólne
Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.
sneer:
spada liczba zalogowanych
rośnie aktywność marketingu ccp w mojej skrzynce mejlowej
nie widzę istotnych zmian na horyzoncie w gameplayu
i tak sobie myślę że oni już wiedzą że toną ...
gdybym mógł grać tak jak w 2007-2008 roku resubowałbym od ręki ;)
Koszyk:
Glass czytanie ze zrozumieniem jest u ciebie na poziomie ameby. Sorry ale mi rozwalasz wątrobe. Ja już nie wiem jak Ci mam to napisać że potrzebne są rozwiązania kompleksowe czyli od pve do pvp w null seku. Od zysku z anomalek bo w tej chwili to po co je trzepac i po co byc w null z raciarką za 1b skoro mozna tyle samo wyfamic w fw we fregacie za 10 mil. Po wielki ból dupy z oraniem sova w dzisiejszej postaci i koniecznościa zmiany tego systemu w całości. Rentierka to rak ? A jak wybudujesz i utrzymasz jedyna kontre na bloba ?Wyfarmisz ręcznie czy może narobisz dzieci żeby siedziały w BSach.
Gadaj sobie jak to kiedyś zaorałeś system, ja tam w dupie byłem i gówno wiem pomimo mojej historji zaczynajac od c0venu idac poprzez AAA, DWISH Sokoła i dopiero po 3 latach kończąc w slowcat-cie w NC. Nie wspominając już nawet o altach w FW.
azell:
--- Cytat: Cors w Sierpień 27, 2014, 23:03:15 ---Nie w statkach a w Sov'ie jest błąd. Cała mechanika rentieringu to jeden wielki bullshit.
--- Koniec cytatu ---
i tu się zgadzamy. Też nie jestem fanem rentingu. Daje dochód i produkuje content dla ludzi z WH. Jest jak jest
Niestety ktoś kto w nullu ma pojęcie 0 czytaj Glass albo z dziwnego kąta czytaj doom nie rozumieją że 40 osób czy tam 60 można przejąc system ale jak po 2 timerach i oraniu tego gówna przez parę godzin za trzecim coś się zesra to następny timer będzie w 20 osób a nie 40. Nikt nie będzie siedział 2h żeby stację zaorać o IHUBIE nie wspominając bo to dopiero pierwszy więc wszystko się może zdarzyć
SOV i struktury tu są problemem.
zresztą nie rozumiem tego jęczenia o capitalowego bloba. Normalne jest dla większości z was jak na 80 osobową flotę zrzuca 500 ludzi. Jest to w pełni ok o ile są to subcapy. Doom nie ma subcapowej floty która wytrzyma taki experyment. Nie normalne dla większości z was i wymagające zmian jest to że ktoś może rzucić 50 superów ot tak.
Jestem bardzo ciekaw jak ty byś walczył 80 vs 500 i czy dalej brak capitali czy superów byłby taki fajny
GlassCutter:
Dalej nie wiem w czym Wy macie problem z tymi numerkami w hp. Jak mieszkałem sam w npc 0.0 i nie mogłem w inny sposób wyspawnić bitki z tubylcami to solowałem poco w talosie, żeby zmusić ich do stawienia się na timery. Podobno regen shielda uniemożliwia małemu korpowi skuteczne walki o poco w systemie w którym żyje. Bulszit opowiadany przez graczy którzy chcą wszystko podane na tacy.
Jak ktoś chce to sobie przejmie to co będzie chciał przejąć. Zmniejszenie tych cyferek przyspieszy tylko proces, to rozwiązanie idealne dla małych grup, hurra, null naprawiony! Z drugiej strony goony będą alfować te struktury. Piszesz jeszcze o zmniejszeniu dps na matkach, fajnie, to weźmy naglfary i też zalfujemy. Co dalej? Zmniejszenie alfy naglfarowi? Jakieś dupne plexy które mają wpływać na przejmowanie sova. Poważnie? To może lepiej zsumujmy ticki z anomalek z całego ally i ten który ma więcej w danym systemie staje się właścicielem sova? Nic nie trzeba zmieniać, wystarczy dopisać kilka linijek kodu, nic co by było inwazyjne i wymagało miesięcy pracy.
A dlaczego nie partycypacja w danym systemie? Żyjesz w nim to jest twój.
Masz z dupy pomysły to nie dziw się że je ignoruje. Z mojej strony eot, pytałem Dooma po co z wami gada, a sam wciągnąłem się w dyskusje ze ścianą.
--- Cytat: azell w Sierpień 27, 2014, 23:52:13 ---zresztą nie rozumiem tego jęczenia o capitalowego bloba. Normalne jest dla większości z was jak na 80 osobową flotę zrzuca 500 ludzi. Jest to w pełni ok o ile są to subcapy. Doom nie ma subcapowej floty która wytrzyma taki experyment. Nie normalne dla większości z was i wymagające zmian jest to że ktoś może rzucić 50 superów ot tak.
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiesz bo nie chcesz sie pochylić na czymś co ciebie nie dotyczy. Proste, co więcej typowe dla ignorantów.
Centurion:
Dawajcie więcej, dyskusje z rentierami, ta logika!, to lepsze niż Monty Python >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej