Eve Online > Dyskusje ogólne

Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.

<< < (33/39) > >>

Doom:
blob bs możesz skontrować blobem med size sprzętu, blobem bs, blobem capsli, blobem superów, blob capsli to samo, blob superów kontrujesz tylko WIĘKSZYM blobem superów, troche mało opcji jak na grę która min reklamowana jest jako wolna od schematu papier-nożyce-kamień-jaszczórka-spock

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Sierpień 27, 2014, 19:53:00 ---blob bs możesz skontrować blobem med size sprzętu, blobem bs, blobem capsli, blobem superów, blob capsli to samo, blob superów kontrujesz tylko WIĘKSZYM blobem superów, troche mało opcji jak na grę która min reklamowana jest jako wolna od schematu papier-nożyce-kamień-jaszczórka-spock

--- Koniec cytatu ---

Serio chce Ci się z nimi dyskutować? Oni są tu nie po to by roztrząsać mechanike sova, shitpostują, bo ktoś śmie pisać o możliwościach nerfu ich zabawek.

Doom:
Żeby jeszcze któryś rzeczywiście pisał o swoich zabawkach, a nie zabawkach gościa który co miesiąc wystawia im rachunek za sov... :P
Niemniej jako admin jestem zobowiązany do zachowania pewnych standardów nawet jeśli prywatnie uważam osobę za taką która sądownie powinna być pozbawiona dostępu do internetu

Koszyk:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 27, 2014, 20:04:20 ---Serio chce Ci się z nimi dyskutować? Oni są tu nie po to by roztrząsać mechanike sova, shitpostują, bo ktoś śmie pisać o możliwościach nerfu ich zabawek.

--- Koniec cytatu ---

Eh Glass jak zwykle jaja chyba se robi bo cieżko uwierzyc że ktos jest aż tak glupi jak on.  Glass wykaż sie umiejętnościa i policz nam prosze ile sov struktury maja HP w calej konstelacji dla przykładu w pokecie BZ. Oblicz ile czasu zajmie 40 osobowemu gangowi w subcapsach przeoranie sie przez te HP. Nie zapomnij o timerach.
Jak już to zrobisz to prosze cię wróć do mojego pierwszego postu w tym temacie i odnieś sie do mojego postulatu o KOMPLEKSOWYCH zmianach zamiast prostym nerfie.

PS Albo nie 40 osób wez pogadaj na chacie sojuszu i popytaj ile osób by przyleciało orać sov. Tą liczbe użyj do do kalkulacji.

GlassCutter:

--- Cytat: Koszyk w Sierpień 27, 2014, 21:26:06 ---Eh Glass jak zwykle jaja chyba se robi bo cieżko uwierzyc że ktos jest aż tak glupi jak on.  Glass wykaż sie umiejętnościa i policz nam prosze ile sov struktury maja HP w calej konstelacji dla przykładu w pokecie BZ. Oblicz ile czasu zajmie 40 osobowemu gangowi w subcapsach przeoranie sie przez te HP. Nie zapomnij o timerach.
Jak już to zrobisz to prosze cię wróć do mojego pierwszego postu w tym temacie i odnieś sie do mojego postulatu o KOMPLEKSOWYCH zmianach zamiast prostym nerfie.

PS Albo nie 40 osób wez pogadaj na chacie sojuszu i popytaj ile osób by przyleciało orać sov. Tą liczbe użyj do do kalkulacji.

--- Koniec cytatu ---

A co mnie to obchodzi? Był taki okres w mojej karierze w EvE, że w 40 - 60 wygraliśmy konflikt o pocket (na tych właśnie zasadach), licząc w to wszystkie timery i na każdym była bitka, nawet z kapitalami. Obecnie nie jest to w kręgu moich zainteresowań, ale tak jest to wykonalne musi się tylko chcieć.

Wiem że dla ciebie może jestem głupim frajerem, bo mam jedno konto, bo nie mam kapitali, bo mam <1bil na koncie itd, ale wiesz? Mam to w dupie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej