Eve Online > Dyskusje ogólne

Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.

<< < (30/39) > >>

Doom:

--- Cytuj ---2.W kwestii capsów, wprowadzić klasę subcapsów do walki z klasą wyżej ale nienadającą się do walki z tą samą klasą lub klasami niżej. Pomysł bardzo stary i nigdy nie zaimplementowany na dużą skalę. Niech nawet dadzą na to jakieś duże wymagania w SP, niech to będzie "PRO" rzecz. I wtedy gdy 100 bsów zdolnych zrobić krzywdę blobowi matek a które będzie można rozpylić grupę zwykłych cruzów zobaczymy zmiany w pvp na poziomie blobów. Bo naglę pojawi się potrzeba dywesyfikacji sił. A ludzi jest ile jest.
--- Koniec cytatu ---
Stelthbomber na hull  bs'a tier 3 z citadel torpami w liczbie 6-8 wyrzutni? :P

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Yogos w Sierpień 25, 2014, 10:05:08 ---Tutaj jedynym rozwiązaniem powinno być poprawianie wydajności, żeby lagi nie przeszkadzały.
--- Koniec cytatu ---
No to zwali się więcej ludzi, aż będą lagi. Poprawa wydajności, ofc, powinna być, ale nie jako rozwiązanie na problem blobów.

--- Cytat: Doom w Sierpień 25, 2014, 12:25:03 ---Stelthbomber na hull  bs'a tier 3 z citadel torpami w liczbie 6-8 wyrzutni? :P
--- Koniec cytatu ---
To była by zabawka! :D

Tloluvin:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 22, 2014, 13:19:51 ---@Tloluvin myślę że nie bierzesz czegoś pod uwagę. Jaki kerbir będzie walczył o teren? Pokaż mi palcem choć jednego. Wy potrzebujecie kogoś kto będzie za was myślał i podejmował decyzje dlatego tak chętnie płacicie za sov. BHI miało możliwość zamieszkania w pockecie w Syndykacie gdy mieszkał tam Yarrr. Jakoś woleliście klepać misje i kopać velda w hi niż przylecieć. A pojedyncze sztuki które jakoś dotarły miały pretensje że są neuty na localu. I Ty mi mówisz o kerbirach trzymających sova lol.

--- Koniec cytatu ---
Jak to przeczytałem to tak sobie pomyślałem, że mówimy całkiem o czymś innym. Ty mówisz o trzymaniu sova przy obecnej mechanice, a ja przy mechanice w której 20 osób w statkach z 1k dps może zdobyć stację w 10min. Poza tym nie rozumiem czemu mieszasz mnie w sprawy korpa o którym nie mam pojęcia. Trochę też przykro, że zamiast sięgać po jakieś argumenty sięgasz po obrażanie ludzi.

Jeżeli natomiast o kerbirskie podejście do walki to powiedziałbym, że kerbiry generalnie po prostu rewanżują się mordulcom. Mordulce psują im zabawę w kerbirkę, to kerbiry psują im zabawę w mordowanie nie ustawiając się pod ścianą do rozstrzelania. Poza tym mam wrażenie, że większość kerbirów o ile z niechęcią walczy na wyjazdach to dużo chętniej walczy w obronie swojego domu. Zwłaszcza jak mają czym walczyć i mają jakąkolwiek szanse na wygraną.

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 22, 2014, 13:19:51 ---No to wsio jasne, uwalenie cyna, jb, klonów i altów naprawi eve, ja tu w tym momencie wyjątkowo nie troluję. Bez takiej mobilności skończą się obecne problemy.

--- Koniec cytatu ---
Musze zapytać.
Ty naprawdę uważasz, że uwalenie cyna, jb, klonów i altów naprawi EVE?
Ale tak naprawdę, naprawdę?

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 22, 2014, 13:19:51 ---To co teraz jest w 0.0 to chwast który trzeba wyrwać żeby zrobić miejsce normalnym ally i korpom.
--- Koniec cytatu ---
Znów może wychodzi moja niewiedza, ale wydawało mi się, że drastyczne ułatwianie zdobywania stacji ułatwiłoby to

GlassCutter:

--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 26, 2014, 09:21:16 ---Musze zapytać.
Ty naprawdę uważasz, że uwalenie cyna, jb, klonów i altów naprawi EVE?
Ale tak naprawdę, naprawdę?

--- Koniec cytatu ---
Tak, grałem w takie EvE.

--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 26, 2014, 09:21:16 ---Znów może wychodzi moja niewiedza, ale wydawało mi się, że drastyczne ułatwianie zdobywania stacji ułatwiłoby to

--- Koniec cytatu ---
Już Ci na to odpowiadałem.

sneer:
też podobnie jak Glass grałem w takie eve
i wspomnienia z tamtego "pionierskiego" okresu gdzie żyło się głęboko ( 25j od high seca ) w null mam bardzo fajne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej