Eve Online > Dyskusje ogólne

Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.

<< < (22/39) > >>

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 22:11:38 ---No, ale kto im broni grać jak chcą? Chcą grać w single player, proszę bardzo. Od tego jest hisec.

--- Koniec cytatu ---

A ja myślałem, że jak ma ochotę strzelać do krzyżyków w 0.0 to niech robi w 0.0 . Gra którą Ty byś kreował byłaby bardzo uboga w graczy, na szczęście nie Tobie decydować o EvE.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 01, 2014, 23:13:50 ---A ja myślałem, że jak ma ochotę strzelać do krzyżyków w 0.0 to niech robi w 0.0 . Gra którą Ty byś kreował byłaby bardzo uboga w graczy, na szczęście nie Tobie decydować o EvE.

--- Koniec cytatu ---

Gdy gra wyglądała tak, jak mi to odpowiadało, to miałeś jakieś 20% więcej ludzi na serwerze niż teraz. Czyli to wcale nie jest kwestia "widzimisię", tylko dość mierzalny argument.

Plus z punktu widzenia kreacji kontentu, jeden "etatowy" PvPer wart jest 10 rentierów "levelujących Raveny". Nie jesteś w stanie tak wykręcić kota ogonem, żeby wyszło odwrotnie.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 23:19:31 ---Gdy gra wyglądała tak, jak mi to odpowiadało, to miałeś jakieś 20% więcej ludzi na serwerze niż teraz. Czyli to wcale nie jest kwestia "widzimisię", tylko dość mierzalny argument.

Plus z punktu widzenia kreacji kontentu, jeden "etatowy" PvPer wart jest 10 rentierów "levelujących Raveny". Nie jesteś w stanie tak wykręcić kota ogonem, żeby wyszło odwrotnie.

--- Koniec cytatu ---

Ludzie nie odeszli z powodu tych którzy strzelają w krzyżyki tylko z powodu mechaniki dominion, zmęczenia tematu, znalezieniem lepszych rozrywek niż Eve. Wbij sobie to do pały.

SokoleOko:
Mechanika "Dominion" zaowocowała zniechęceniem tych, dla których którzy grali w MMO. Mógłbym pewnie wymienić kilkadziesiąt osób, które z tego właśnie powodu zrezygnowały. Gdyby z Eve było w porządku, ludzie nie szukaliby - na taką skalę - odskoczni gdzie indziej.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 23:39:20 ---Mechanika "Dominion" zaowocowała zniechęceniem tych, dla których którzy grali w MMO. Mógłbym pewnie wymienić kilkadziesiąt osób, które z tego właśnie powodu zrezygnowały. Gdyby z Eve było w porządku, ludzie nie szukaliby - na taką skalę - odskoczni gdzie indziej.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, to jest problem. Jak Ty go nie widzisz, to nie mój problem. Obwiniasz tych, których zazwyczaj się gankowało przelotem przez system :-D. No ale skoro Ty chcesz więcej pustych systemów? :-D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej