Eve Online > Dyskusje ogólne

Sugesita pl community na temat funkcjonowania cyna, kapitali, jump bridgy, itd.

<< < (21/39) > >>

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 17:48:11 ---To hisec jest tam ---->
Kiedyś rentierzy byli pogardzanym marginesem, dziś marnuje się "po nimi" 1/3 Eve. Kumasz różnicę? Jest mniej więcej taka, jak między kilkoma chwastami na polu zboża, a "nieużytkiem".
Powtórzę: ideałem było 0.0 przed nerfem anomalek, gdzie teren tętnił życiem i niewielkie alianse biły się między sobą. To, że sytuacja się zmieniła, wynika tylko i wyłącznie z błędu CCP.

--- Koniec cytatu ---

Musicie grać w moją wizje eve bo jak nie to będę płakał na forach :(.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 01, 2014, 19:07:37 ---Musicie grać w moją wizje eve bo jak nie to będę płakał na forach :(.

--- Koniec cytatu ---

Ponieważ 25 tys. charów (tyle liczą łącznie 3 rentierskie sojusze) grających w singla na serwerze gry MMO jest OK i bez żadnej szkody dla rozgrywki i ogólnej kondycji tego interesu. Weź koło i jebnij się w czoło :P

[BWTF] Xapitan Bomba:
Tak po kilku piwach, to ja bym im wszystkim zajebał z fabuły - skoro fabularnie jesteśmy na etapie w którym imperia tracą kontrole z powodu kapsuł, a panowie w rentsystemach tak dzielnie wybijają raty, to tam gdzie nawalone npc kills mogliby rzucać floty npc okolicznej nacji, z AI inkursyjnych ratów, ale napierdalajace po posach i sov strukturach, im dłużej takie cos napierdala tym bardzie security systemu rośnie aż do 0.0, jak 0.0 się utrzyma (nie zonlinowała się żadna struktura) to może się robić taki dziwny twór jak faction null gdzie dokować może milicja i Ci ze standami >0 do danej nacji, a dookoła napierdala faction police ale z capitalami.
To gra, więc zmuśmy propvp do napierdalania w krzyżyki ;D

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2014, 21:30:40 ---Ponieważ 25 tys. charów (tyle liczą łącznie 3 rentierskie sojusze) grających w singla na serwerze gry MMO jest OK i bez żadnej szkody dla rozgrywki i ogólnej kondycji tego interesu. Weź koło i jebnij się w czoło :P

--- Koniec cytatu ---

Polecam zastosować się do własnego pomysłu i wbić sobie w łeb, że każdy gra jak chce i wara Ci od tego.

SokoleOko:
No, ale kto im broni grać jak chcą? Chcą grać w single player, proszę bardzo. Od tego jest hisec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej