Eve Online > Dyskusje ogólne
Kanarki (tak, kolejny wątek o tym, że Eve umiera)
TTesla:
Niezły off.
Czyli co? Cyno powodem że eve umiera? Za duża ilość kapsli powodem że rozpadają się małe ally generujące kontent?
Przecież to jakieś bzdury.
Płaczecie jakie to złe cyno jest, zamiast się przeprowadzić do czasoprzestrzeni gdzie nie ma hotdropów, użycie kapsli jest bardzo mocno ograniczone, superów w ogóle niema, gdzie wymuszone jest wręcz formowanie małych/średnich flot - wet dream każdego bitterveta! Ziszczenie waszych marzeń! Co was wiec powstrzymuje? Że stacji postawić nie można i przez to e-kutasik jakby kapkę mniejszy? Że lokala nie ma? Ten biedny pro pvper, nie dość że tyle stresu i adrenaliny na cta, to jeszcze podczas farmy, w czasie przeznaczonym na relax, musi spinać poślady żeby go ktoś nie zapiął.
Hi five Theronth, mniej płakania więcej działania.
sneer:
mnie osobiscie ze względu na styl latania - preferowane do 3 max 5 osób -pasuje npc null z oczywistym uwzględnieniem okolic
w takiej konfiguracji nie wybierzesz się do wh niestety chyba że naprawdę niewiele robisz poza eve
więc osobiście wolałbym widzieć inny obrazek null seca i tak widzę zmiany w cyno jako jedną z niewielu mozliwych do wprowadzenia zmian które pchnęly by sprawy w innym kierunku
bardziej zblizonym do tego który pamietam z roku 2008 , 2009 a nawet jeszcze pozniejszego
w kazdym razie null gdzie zycie in space jest w miare rowno porozkladane , ludziska napierdalaja w regularnych konfliktach co 1-2 regiony etc
mozna dlugo pisac , ale po co skoro to juz bylo wiele razy napisane
Koszyk:
Bomba ale masz fantazje. Jak jesteśmy tacy nieudolni to co ty robisz w Stain :)
[BWTF] Xapitan Bomba:
Nie napisałem że jesteście nieudolni. Napisałem że jesteście we wszystkim gorsi od goonów a połowa waszej mocy orającej to plecy w Pandemicach. Oczywiście mogę nawiązac dyskusję, ale zaprezentuj kontragumenty dla moich pierwotnych założeń.
Zaoranie południa, nie oszukujmy się, nie było specjalnym wyczynem w momencie kiedy to zrobiliście. Kiedy walczyliśmy na równych warunkach to nie mieliście tak wesoło. A w stain głównie afcze, pomagam nowemu narybkowi i ogrywam triala FF XIV.
A Ty? Rozumiem że wygrywasz eve? Kiedy wjeżdzacie na sov PL albo goonów? Nigdy bo nie dacie rady, czy więcej nie musicie mieć? ;)
Coritsikaela Enth:
I zaczęło się może fajne a wyszedł kolejny topic "o słuszności sprawy c0venu na tle wszechświata"
Zupełnie jakby c0ven sam w sobie był udolny i lepszy od wszystkich dookoła.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej