Śmietnisko > Flamewar
Cośtam cośtam C0ven[Odp: Magia i Miecz powraca]
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 14:44:52 ---Ty sie wszedzie wpierdalasz ze swoimi nic nie wnoszacymi komentarzami, i jakos nie docieraja do ciebie apele, zebys przestal :)
--- Koniec cytatu ---
Jak nie mam nic do powiedzenia to nie piszę.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 13, 2014, 15:03:50 ---Jak nie mam nic do powiedzenia to nie piszę.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje ci sie, ze masz cos do powiedzenia na kazdy temat, wiec piszesz ciagle.
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 15:24:26 ---Wydaje ci sie, ze masz cos do powiedzenia na kazdy temat, wiec piszesz ciagle.
--- Koniec cytatu ---
Hahahaha moja prawda jest prawdziejsza... bo wiem lepiej co jest w Twojej głowie ! Daruj sobie bo to jest już żałosne.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 13, 2014, 15:31:56 ---Hahahaha moja prawda jest prawdziejsza... bo wiem lepiej co jest w Twojej głowie ! Daruj sobie bo to jest już żałosne.
--- Koniec cytatu ---
Zalosne jest to, ze z kazdego tematu na forum o grze, w ktora nie grasz, potrafisz zrobic smietnik. I tak jest od lat.
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 15:35:09 ---Zalosne jest to, ze z kazdego tematu na forum o grze, w ktora nie grasz, potrafisz zrobic smietnik. I tak jest od lat.
--- Koniec cytatu ---
Idź napisz o skradzionych tytanach c0venu w kolejnym temacie :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej