Śmietnisko > Flamewar

Cośtam cośtam C0ven[Odp: Magia i Miecz powraca]

<< < (4/10) > >>

Ptysiu:
A który z was walczy magią, a który mieczem?

Lt Rook:

--- Cytat: Ptysiu w Czerwiec 13, 2014, 16:15:03 ---A który z was walczy magią, a który mieczem?

--- Koniec cytatu ---

obaj pisiorami machają raczej...

Soulscream:

--- Cytat: Ptysiu w Czerwiec 13, 2014, 16:15:03 ---A który z was walczy magią, a który mieczem?

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem druidem i wale  z różdzki

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 16:11:40 ---Nie jestem Twoim kolega

--- Koniec cytatu ---

A przepraszam szanowny forumowiczu eve-centrala.pl  ::)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 16:11:40 ---Co do nazwy tematu "c0ven vs. reszta swiata", to wiedzialem, ze wczesniej czy pozniej ktos lyknie trolla :) Pewnie kupujesz tez garnki przez telefon na kredyt, nie? Ciesze sie, ze juz troche ochlonales i przynajmniej przestales przeklinac, odrazu przyjemniej sie rozmawia.

--- Koniec cytatu ---

Biedny Vega był pierwszy - przegrałem :(

ps. roll with da punches, come on !

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 13, 2014, 16:20:35 ---Biedny Vega był pierwszy - przegrałem :(

--- Koniec cytatu ---
No on akurat siedzi na TS Pandemicow, gdzie racza go wysublimowanymi dowcipami o niggerach, po jakims czasie kazdemu by spadlo IQ :) Ale ty? Weteran Centrali, wyrafinowany forumowicz z dystansem, ekspert od polityki w EVE?

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 13, 2014, 16:01:42 ---nie robię z siebie pajaca

--- Koniec cytatu ---
;D

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 13, 2014, 16:45:24 ---No on akurat siedzi na TS Pandemicow, gdzie racza go wysublimowanymi dowcipami o niggerach, po jakims czasie kazdemu by spadlo IQ :) Ale ty? Weteran Centrali, wyrafinowany forumowicz z dystansem, ekspert od polityki w EVE? ;D

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej