Forum Gry > Inne gry
Doom
Soulscream:
--- Cytat: Sheridan w Czerwiec 11, 2014, 14:23:52 ---Właściciel bethesdy, dla mnie to równoznaczne. A co do filmiku, to i pancerz, i całokształt jak na moje trąci na kilometr teaserem SC2. No, i ten dźwięk otwieranej bramy. Ja tam bym się nie obraził za jakieś tak 100kk+ odszkodowanko, szmaciarze za FOOLa powinni w czapę dostać.
--- Koniec cytatu ---
Warhammer 40k w takim razie powinien pogrzebać blizzarda za zerżnięcie pomysłu na zbroje. Litości.
Doom:
Games Workshop jak już :P
Warhammer 40k to tylko ich produkt. I ja jakoś nie widzę podobieństwa stylowego designe Power armorów mark IV do VI z tymi wydmuszkami z pianki w które blizard zakówa ludzików w swoich grach :P
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 11, 2014, 20:25:57 ---Games Workshop jak już :P
Warhammer 40k to tylko ich produkt. I ja jakoś nie widzę podobieństwa stylowego designe Power armorów mark IV do VI z tymi wydmuszkami z pianki w które blizard zakówa ludzików w swoich grach :P
--- Koniec cytatu ---
Uprościłem, a ja widze chociażby po wielkości naramienników. Chce tylko zwrócić uwagę by nie popadać w paranoje.
Goomich:
Ja miałem tutaj: Hej, to jak Starcraft.
Filip Bonn:
też tak miałem,
z kolei oglądając pierwsze zajawki z SC2 miałem wrażenie ,że jak najbardziej próbowali upodobnić Space marines do WH 40k
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej