Eve Online > NoobGarten

Pare pytań

<< < (13/15) > >>

Filip Bonn:
Dormio , chłopak pisze że latał już w milicji. Pisze to od samego początku, a ty dalej swoje o noobie.
Szukasz dziury w całym.

Dormio:

--- Cytat: Mapryl w Maj 22, 2014, 12:12:32 ---Dormio , chłopak pisze że latał już w milicji. Pisze to od samego początku, a ty dalej swoje o noobie.
Szukasz dziury w całym.

--- Koniec cytatu ---
No, może i szukam, ale gdzie napisałem, że noob = Raidoo ?

[CAS] Raidoo:
Ale ja jestem noobem dlatego zadalem pytanka tutaj a temat przeobrazil sie w wielka bitwe o to kto ma racje

Jabolex:

--- Cytat: Dormio w Maj 22, 2014, 11:44:26 ---Jesteś noob, masz 2-3h na grę i w większości masz więcej pytań niż odpowiedzi (tak spotkałem się nawet z pytaniami: "a gdzie jest fregata, którą dostałem z misji tutorialowej ?" albo "jestem w systemie gdzie mam zrobić misję, ale gdzie jest misja ?" albo "zrobiłem misję i co mam dalej zrobić ?") i chcesz w 30 minut zrobić site ?
Zrozum - Ty każesz noobowi przygotować frytkę i w 30 minut zrobić site milicyjny. Pierwszego dnia !

Jabolex, ja rozumiem, że chcesz być w opozycji do wszystkich starych graczy EVE (wliczając mnie), bo stare pierniki rozumy pozjadały i się wymundrzają.
[ciach]

--- Koniec cytatu ---

A propos Twojego: "No, może i szukam, ale gdzie napisałem, że noob = Raidoo ?"
BTW gdzie ja napisałem że zarobi i jestem/chcę być w opozycji do starych pierników?
Napisałem tylko że na Tutoriachal dają fregatki, a resztę jak widać sobie dopisałeś sam...

Dormio:

--- Cytat: Jabolex w Maj 22, 2014, 12:48:54 ---A propos Twojego: "No, może i szukam, ale gdzie napisałem, że noob = Raidoo ?"
BTW gdzie ja napisałem że zarobi i jestem/chcę być w opozycji do starych pierników?
Napisałem tylko że na Tutoriachal dają fregatki, a resztę jak widać sobie dopisałeś sam...

--- Koniec cytatu ---

Jabolex skup się - Ciebie zapytałem tu:

--- Cytat: Dormio w Maj 22, 2014, 11:44:26 ---Jesteś noob, masz 2-3h na grę (...) i chcesz w 30 minut zrobić site ?
Zrozum - Ty każesz noobowi przygotować frytkę i w 30 minut zrobić site milicyjny. Pierwszego dnia !

--- Koniec cytatu ---
czy każesz noobkowi w pierwszym dniu, w pierwszych 2-3h gry:
1. zrobić misje tutoriala
2. wyfitować odpowiednio frytkę
3. 2x zrobić small site.
Każesz ? A może jedynie doradzasz ?

Oryginalnie do LordSzagi:

--- Cytat: Dormio w Maj 22, 2014, 08:52:38 ---Napisz mu jeszcze jaki ship ma kupić by robić te smalle, w jaki sposób ma się zachowywać w środku i co robić w obecności hosta, no i najważniejsze skąd ma wziąć ISKi na pierwszy ship i fit do niego.

--- Koniec cytatu ---
Gdzie tu widzisz dopowiadanie sobie coś ode mnie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej