Eve Online > NoobGarten

Pare pytań

<< < (11/15) > >>

Pol Kent:
He, he, he...
Przyzwyczajaj się. Na tym forum bardzo rzadko dostaniesz odpowiedź na postawione pytanie. Znacznie częściej jakieś poetycko-filozoficzne rozważania. ;-)

Wysłane przy użyciu Tapatalk

Soulscream:

--- Cytat: Raidoo w Maj 21, 2014, 16:47:43 ---Tak sie zastanawiam po co ta klotnia rozumiem ze kazdy ma inne zdanie ok rozumiem a wy musicie tez zrozuniec ze nie kazdy ma mozliwosc zakupu plexa za real kase. Bardzo chetnie poszedl bym gdzies dorobil sobie tylko nie mam gdzie mieszkam w malym miasteczku liczacym nie wiecej niz 3tys osob i nie ma gdzie tu dorobic a proszenie rodzicow jak juz pisalem wydaje mi sie glupota. Dlatego chce zarobic w grze a moje pytanie bylo tylko czy milicja jest oplacalna dalej a nie czy bedzie mi sie chcialo tam siedziec czy nie

--- Koniec cytatu ---

Dostałeś wszystkie odpowiedzi.

Dormio:

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 14:47:51 ---Tylko ciekawe ile z was radzących miało ostatnio inną styczność z nowym graczem niż odpisanie na odczepne na forum co można robić w grze?

--- Koniec cytatu ---
A kiedy Ty miałeś styczność ?

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 14:47:51 ---Sytuacja gdzie nasz młody gracz stara się sam zarobić. Załóżmy że dostał 21dni od kogoś ale bez plexa.
Plex kosztuje 700m a 1 LP = 1500 ISK u gallente. (Zakładamy że gallente utrzymuje bonus T2 czyli 100% LPków) Czyli nasz nowy gracz potrzebuje wyfarmić 470 000 LP. Na 1 dzień triala musi więc zarobić 23k LP czyli zrobić dwa small'e. (34k LP (jest na plus)) Co zajmuje !uwaga! 30 minut. Wiadome jest że nie będzie wbijał ani codziennie ani nie będzie ograniczał się do 30 minut jak już coś.

--- Koniec cytatu ---
Napisz mu jeszcze jaki ship ma kupić by robić te smalle, w jaki sposób ma się zachowywać w środku i co robić w obecności hosta, no i najważniejsze skąd ma wziąć ISKi na pierwszy ship i fit do niego. Pamiętaj, że 1 dnia on praktycznie poza dostępem do gry NIE MA NIC !

Przez nic należy rozumieć i sprzęt w grze i ISKi i WIEDZĘ jak się w grze poruszać.

Filip Bonn:

--- Cytat: Dormio w Maj 22, 2014, 08:52:38 ---A kiedy Ty miałeś styczność ?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 10:01:27 ---Jako, że obecnie staram się wprowadzić do gry 5 świeżaków to odpowiem tak:

--- Koniec cytatu ---

Dormio:
Wprowadza 5 i dlatego zapomniał o oczywistej oczywistości, że noob nie ma nic ?
Interesujące.  ;) 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej