Eve Online > NoobGarten

Pare pytań

<< < (10/15) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 15:16:23 ---Ale nasz rzeczony nowy gracz NIE zapłacił i nie zamierzał..

Poza tym na prawdę widzisz w sens w płaceniu 100zł za grę w którą przez te wykupione 2 miesiące nie możesz zrobić NIC sensownego? To jest cholerny błąd dawać takie rady ludziom..

--- Koniec cytatu ---

Wychowałem kilku dobrych pvperów, więc nie podskakuj :) i żaden z nich nie farmił, za to od pierwszego dnia gdy do mnie zagadał leciał już w gangu i trzęsącymi się rękami tacklował cele. A metod zarobku jest wiele, nie trzeba jechać z czymś na cały etat.

Sam popełniłem dawno temu błąd i przez 2 tygodnie robiłem misje w hi (bynajmniej nie w celu zarabiania na plexa..) zanim poleciałem do zero. Trzeba było lecieć pierwszego dnia, ale teraz wiem że szkoda na to czasu.

Soulscream:

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 15:19:35 ---Widać, że masz pojęcie o grze.. i że czytasz wszystkie posty.. Na poprzedniej stronie masz rozpisane jaka to uciążliwa jest ta "farma".

--- Koniec cytatu ---

No mam, jak bylem newbie nie musiałem całe 3-4 tygodnie strzelać w krzyżyki by zarobić na pleksa. Wsiadałem w darmową fregatę i śmigałem na pvp opy. Różnica jest taka, że skoro chciałem grać i mieć przyjemność z gry to nie narzekałem na biedną pozycję studenta tylko zapieprzałem w weekendy na mopie.

Filip Bonn:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2014, 15:11:13 ---Albo jakiś kretyn...

--- Koniec cytatu ---

Rozczaruję cie ale ja tak nie latam.

btw mówią że eve ma dojrzałe 'community' ale chyba nie mieli na myśli polaków bo widzę że jak w innych mmo można tu spotkać wszystko widzących prostaków i buraków którzy pewnie nie umieją się nawet zachować przy stole.

Zygi O.:

--- Cytat: Soulscream w Maj 21, 2014, 15:43:49 ---tylko zapieprzałem w weekendy na mopie.

--- Koniec cytatu ---

Mining Op?  ::)

[CAS] Raidoo:
Tak sie zastanawiam po co ta klotnia rozumiem ze kazdy ma inne zdanie ok rozumiem a wy musicie tez zrozuniec ze nie kazdy ma mozliwosc zakupu plexa za real kase. Bardzo chetnie poszedl bym gdzies dorobil sobie tylko nie mam gdzie mieszkam w malym miasteczku liczacym nie wiecej niz 3tys osob i nie ma gdzie tu dorobic a proszenie rodzicow jak juz pisalem wydaje mi sie glupota. Dlatego chce zarobic w grze a moje pytanie bylo tylko czy milicja jest oplacalna dalej a nie czy bedzie mi sie chcialo tam siedziec czy nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej