Eve Online > NoobGarten

Pare pytań

<< < (5/15) > >>

[CAS] Raidoo:
Grałem w tą grę półtora miesiąca już wcześniej i nie znudziło mnie tylko z dnia na dzien coraz bardziej mi się podobała ja rozumiem na czym polega milicja i wiem że jest to nudne, ale w pewnym stopniu podoba mi się to więc ja nie rozumiem dlaczego taka fala poleciała w moją stronę.
Nie, nie przyszedłem tu z wowo podobnego wytworu. I pieniądze, które zarobie sobie w życiu wole ulokować sobie w inne przyjemności niż gra, a gdy jest opcja zarobku na abonament w grze nie widzę problemu żeby tego nie zrobić.
Zaczynając grę wiem na co się decyduje bo już grałem problem był osobisty z jakiego przestałem grać bo gdybym mógł dalej bym grał

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Raidoo w Maj 21, 2014, 12:18:14 ---ja rozumiem na czym polega milicja i wiem że jest to nudne
--- Koniec cytatu ---
WYP... loguj się.

Zygi O.:

--- Cytat: Doom w Maj 21, 2014, 12:14:53 ---Zaznaczę ze na tym forum za prośby w tym tonie strzelamy w potylicę

--- Koniec cytatu ---

No to bardzo mądre rozwiązanie.. Nie ma to jak przeszkadzać nowym graczom w dostępie do gry..

[CAS] Raidoo:
Zadziwia mnie ta mentalnosc :(

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Theronth:

--- Cytat: LordSzagi w Maj 21, 2014, 13:14:29 ---No to bardzo mądre rozwiązanie.. Nie ma to jak przeszkadzać nowym graczom w dostępie do gry..

--- Koniec cytatu ---
Znajdź odpowiedni temat na forum, to zrozumiesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej