Eve Online > NoobGarten

Pare pytań

<< < (4/15) > >>

[CAS] Raidoo:
Nie widzę problemu żeby posiedzieć parę godzin przy komputerze. A ja nie pracuję żeby wydawać pieniądze na grę bo uczę się jeszcze praca tylko wakacyjna a rodziców nie mam zamiaru prosić o pieniądze na grę bo jest to raczej głupie

GlassCutter:

--- Cytat: Raidoo w Maj 21, 2014, 11:48:44 ---I o takie odpowiedz mi chodziło wiec faktycznie wprowadzacie w błąd bo skoro można zarobić w ciągu kilku dni na kilka plexow to jaka tu jest mowa o pracy ??

--- Koniec cytatu ---

Przyszedłeś do EvE z jakiegoś klona wowa prawda?

Generalnie to co już próbowało Ci kilka osób wyjaśnić jest cholernie proste. 2 miechy gry kosztują 100zł. Ile czasu potrzebujesz żeby na to zarobić w grze? Tydzień, dwa w tej całej śmieciowej milicji? Na etacie jak masz pecha to 2 dni.

Myślisz o stracie kasy, tak jakby twój czas nic nie kosztował. Co za różnica czy będziesz ślęczał przy kompie robił 2 tygodnie te same beznadziejnie nudne czynności (i nazywał to graniem, a jak!), albo w biurze/sklepie/w macu na kasie przez dzień, dwa. Różnica taka że kupisz te pleksy szybciej i gra nie będzie cię odrzucać.

Może o tym nie wiesz, ale granie nie polega na farmieniu żeby wbić kolejny level, żeby jeszcze efektywniej farmić by wbić kolejny level.

Edyta:

--- Cytat: Raidoo w Maj 21, 2014, 12:00:28 ---Nie widzę problemu żeby posiedzieć parę godzin przy komputerze. A ja nie pracuję żeby wydawać pieniądze na grę bo uczę się jeszcze praca tylko wakacyjna a rodziców nie mam zamiaru prosić o pieniądze na grę bo jest to raczej głupie

--- Koniec cytatu ---

No to jeszcze prościej, mamy maj. Trawniki rosną, o pracę dorywczą chyba nie trudno ;) Ale wiadomo, lepiej spędzić tydzień przy kompie robiąc rzeczy totalnie nudne i powtarzalne :)

Zygi O.:
wpierw znajdz jakiegoś miłego gracza który da ci linka na 21 dni i plexa odrazu. Ja bym dał ale już przez takie zapraszanie mam na obu kontach +2 miechy gry opłacone więc nie bardzo mi się na razie opłaca;p

Jak już znajdziesz taką miłą osobę to masz 51 dni gry. w tym czasie nawet grając po godzinie dziennie zarobisz na milicji na plexa.

No i na 90% gra Ci się znudzi ogólnie:) bo prawda jest taka, że na początku jest nudna jak flaki.. Możesz jedynie siedzieć na tych plexach i farmić kasę bo o równej walce przez najbliższy miesiąc-dwa nie ma co mówić. No i oczywiście musisz skillować.

Nie chcę Cię zniechęcać tylko szczerze ostrzec;p zarobienie na plexa to nie problem, problem to nie znudzenie się grą i wytrwanie tak przez pół roku w niej, potem jest już z górki..

Doom:

--- Cytuj ---wpierw znajdz jakiegoś miłego gracza który da ci linka na 21 dni i plexa odrazu.
--- Koniec cytatu ---
Zaznaczę ze na tym forum za prośby w tym tonie strzelamy w potylicę

Filip Bonn:

--- Cytat: Doom w Maj 21, 2014, 11:56:48 ---Bo pewnie uważasz ze jak piszą tutaj pare dni to myślą 2-3h dziennie tymczasem w praktyce to jest po 10+h dziennie :P

--- Koniec cytatu ---

Obecnie jest tier4 dla matarskiej milicji. Wiec siedzac na plexach u amarr mozna na plexa zarobic w jakies 10h a to jest 1,5 godzinki dziennie,  wiec nie duzo. Pozatym niema lepszego miejsca zeby ogarnac PODSTAWY pvp niz milicja :-)

Musisz tez wiedziec ze te osoby ktore wypowiadaja sie najagresywniej to ludzie ktorzy juz w ta gre nie graja bo niemaja czasu lub niechca go miec i zal im dupe sciska ze ktos moze miec czas na robienie sobie misji.
Wolnosc Tomku w swoim domku i nie daj wmowic sobie innym jak masz grac. Z czasem sam dojdziesz do tego czy szkoda czasu czy nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej