Eve Online > NoobGarten
Pare pytań
[CAS] Raidoo:
Witam !!
Posiadam kilka pytań odnośnie gry EvE.
Grałem w tą grę kilka miesięcy temu a z powodu braku czasu zaprzestałem gry. Podstawowe umiejętności posiadam typu skanowanie kierunkowe i kilka podobnych czynności.
Moje pytania:
1.) Czy latanie w milicji nadal jest wystarczająco zarobkowe żeby zarobić na pierwszego plexa ?
2.) Która rasa najlepiej teraz grać (czy są jakieś zmiany czy każda rasa jest taka sama ) ??
3.) Jeśli nie latanie w milicji to w jaki inny sposób mogę zarobić na plexa w ciągu dni trial ?
4.) Czy są jeszcze te kody które inny gracz może mi ofiarować 21 dni konta trial ??
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
GlassCutter:
Powitać farmera...
Ad 2. Myślę że nikt nie podejmie się roli jasnowidza i nie powie Ci która rasa za rok, dwa będzie faworyzowana.. Na początku nie ma to najmniejszego znaczenia, a za 2, 3 lata będziesz latał wszystkim.
Doom:
Jak masz zamiar zarobić na plexa już na trialu to szkoda Twojego czasu na tą grę. Aby bez cisnienia zarobić na plex w grze i nie grac tylko po to sugeruję Ci jednak zapłacić ze dwa razy za TC
Soulscream:
Czekaj Ty chcesz grać w grę czy traktować jako drugą pracę ? :-). Płać kasą, graj dla przyjemności.
Zygi O.:
Nie słuchaj graczy którzy zaczynali 10 lat temu..
Jako, że obecnie staram się wprowadzić do gry 5 świeżaków to odpowiem tak:
1. w milicji jest bardzo łatwo zarobić na plea nawet w 7 dni.. ale w te 7 dni można też się bardzo łatwo znudzić grą.
Zarabianie w milicji to siedzenie na plexach po 10-20min..
2. wszystkim podopiecznym poleciłem gallente i siedzą też w milicji gallente. (tristan owni a vexory ciągle w cenie)
3. na niczym nie zarobisz tak łatwo jak na milicji ale musisz być cierpliwy. Jest jeszcze skanowanie i misje w hi ale do tego trzeba już więcej skilli niż milicja.
4. tak, kody są dalej. Jeżeli ktoś da Ci koda to odrazu powinien dać Ci na plexa bo gdy ty przedłużasz on też dostaje 30 dni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej