Forum Gry > Inne gry
EVE: Project Legion
Soulscream:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Sierpień 04, 2015, 22:01:09 ---Myślę, że mogliby np. połączyć RTS-a z RPG i w historii rozwijanej w grze naświetlić powstanie Nowego Edenu. Jak Amarczycy przegrali wojnę domową z minmatarami itp.
--- Koniec cytatu ---
To ja wole ten shooter który da mi 15 min zabawy na kiblu w pracy. Musze tylko pomyśleć jak podłączyć VR tam.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 04, 2015, 22:05:57 ---To ja wole ten shooter który da mi 15 min zabawy na kiblu w pracy. Musze tylko pomyśleć jak podłączyć VR tam.
--- Koniec cytatu ---
To nie lepiej abyś postarał się o jakiś symulator rozbierającej się kobiety mając podłączony ten zestaw VR w jak to nazwałeś kiblu. Wyszedł byś z wc choć bardziej odprężony ];)
Ptysiu:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 04, 2015, 21:45:39 ---Niech wybierają sobie co chcą i co sprawia im radość i co jest bardziej ambitne według Ciebie? Mają zrobić przygodówkę w EVE? Give me a break.
--- Koniec cytatu ---
Do EVE bardziej pasowała by strategia.
Xeovar:
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 05, 2015, 08:50:25 ---Do EVE bardziej pasowała by strategia.
--- Koniec cytatu ---
Zagrałbym w dobre 4x w świecie EVE :)
Soulscream:
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 05, 2015, 08:50:25 ---Do EVE bardziej pasowała by strategia.
--- Koniec cytatu ---
To jest ambitny projekt, ale z drugiej strony Gunjack może być robiony jako offshot Valkyrie, który dał im już wszystkie narzędzia. Lubie arcade shootery.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej