Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Legion

<< < (11/16) > >>

Isengrim:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Sierpień 04, 2015, 14:19:32 ---Jest na evenews trailer tego gunjack. Po obejrzeniu tego filmika wiem że na pewno nie chce w to grać.

--- Koniec cytatu ---

A to nie jest produkt do grania na automatach w przydrożnych barach? Bo tak wygląda.

Qlko1:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Sierpień 04, 2015, 14:19:32 ---Jest na evenews trailer tego gunjack. Po obejrzeniu tego filmika wiem że na pewno nie chce w to grać.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Na moje to każdym kolejnym projektem gry CCP chce jedynie zdobyć doświadczenie. Najpierw ogarnięcie modelu postaci do łażenia po stacji, potem FPS Dust, później latanie Valkyrie, teraz arcadowe szczelanie Gunjack. Te ułomne i niekompletne gry wyglądają jak kolejne komponenty do jednego, całkiem nowego produktu.

Filip Bonn:
Mam nadziej, że jest jak mówisz bo mnie skojarzyło się to troszkę inaczej.
Bardziej ze "śpiewaniem do kotleta", w tym wypadku dosłownie to z programowianiem do kotleta a Samsung stawia. Bo prawie na pewno Samsung posmarował CCP i innym firmom za wydanie "czegoś" żeby ich wirtualne-binokle nie były bezużyteczne na starcie.

Jeśli jakieś doświadczenia z tego wyniosą i czymś to zaowocuje to fajnie, jeśli rozmieniają się na drobne żeby jakoś pociągnąć do "pierwszego" to słabo.

Isengrim:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Sierpień 04, 2015, 16:37:32 ---Mam nadziej, że jest jak mówisz bo mnie skojarzyło się to troszkę inaczej.
Bardziej ze "śpiewaniem do kotleta", w tym wypadku dosłownie to z programowianiem do kotleta a Samsung stawia. Bo prawie na pewno Samsung posmarował CCP i innym firmom za wydanie "czegoś" żeby ich wirtualne-binokle nie były bezużyteczne na starcie.

Jeśli jakieś doświadczenia z tego wyniosą i czymś to zaowocuje to fajnie, jeśli rozmieniają się na drobne żeby jakoś pociągnąć do "pierwszego" to słabo.

--- Koniec cytatu ---

Pewnie będzie exclusive tak jak Dust na PS3, co świetnie wróży temu produktowi.

[VIDE] Herezja:
Oni są poważni? Takiego gniota chcą wypuścić. To zwyczajna strzelanka jakich wiele było 15 czy 20 lat temu tylko w innej szacie graficznej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej