Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Legion

<< < (8/16) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 22, 2014, 22:04:45 ---Zrobilo sie bardzo slodko i poufale. Gdybys jeszcze przestal robic bledy ortograficzne, i zaczal poprawnie skladac zdania, to moze nawet to, ze piszesz glupoty, przestalo by tak razic...

--- Koniec cytatu ---
ojej..

Twój post powinien wyglądać tak:

"Zrobiło się bardzo słodko i poufale. Gdybyś jeszcze przestał robić błędy ortograficzne, i zaczął poprawnie składać zdania, to może nawet to, że piszesz głupoty, przestało by tak razić"

Ty natomiast przeważnie piszesz kłamstwa, brednie, idiotyzmy i nawet mi to nie przeszkadza.. jednak problematyczne jest to że nigdy nie patrzysz na swoje posty z takim samym skupieniem jak cudze :f.

ManganMan:

Stosowny cynk już posłałem Adminowi...

A tak poza tym: http://www.polygon.com/2014/5/6/5682670/eve-united-ccp-fanfest :)

Doom:
Nosum ja dziś piłem, Ty najwyraźniej też. Nie pisz juz dzisiaj, bo jak ostatni raz zajmowałem się raportami po pijaku to użyszkodnika nikt już więcej na forum nie widział...
A Tobie Mangan jak zaraz kopa zasadze za ten spam raportami... wiesz że na takie coś też mamy paragrafy? (a jak nie mamy to zaraz dopiszę >:D )

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Maj 22, 2014, 22:51:16 ---A Tobie Mangan jak zaraz kopa zasadze za ten spam raportami... wiesz że na takie coś też mamy paragrafy? (a jak nie mamy to zaraz dopiszę >:D )

--- Koniec cytatu ---
Ktoś przedtem mówił: jest "Zgłoś do moderatora" etc...
Ja tam swój limit na ten tydzień (sztuk: 3) już zużyłem, thx. :)

Filip Bonn:
Epic rozdaje UE4 praktycznie za free, mam nadz. że CCP skorzysta z tego i zmieni UE3 na którym robi Project Legion.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej