Forum Gry > Inne gry

EVE: Project Legion

<< < (3/16) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Mapryl w Maj 06, 2014, 14:51:19 ---http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/To-jeszcze-jeden-tym-razem-wyra%C5%BAny-gameplay-z-Project-Legion

Ciekaw jestem na jakim silniku tą grę robią? Bo jak na tym samym co DUST tylko podrasowanym graficznie do możliwości PC to lipa.
Potrzebny im engine który będzie dawał możliwość oddziaływania na teren i budynki a nie taki który będzie tylko ładnie wyglądał.

Poza tym ten game play wygląda póki co jak copy&paste z DUST514 tylko z lepszymi teksturkami...

--- Koniec cytatu ---
To jakiś początek. Mam nadzieję, że coś zrobią ze swoim Carbonem (albo CryEngine 4 bądź Unreala Engine 4 jak nie dadzą rady).

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Mapryl w Maj 06, 2014, 14:51:19 ---http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/To-jeszcze-jeden-tym-razem-wyra%C5%BAny-gameplay-z-Project-Legion

Ciekaw jestem na jakim silniku tą grę robią? Bo jak na tym samym co DUST tylko podrasowanym graficznie do możliwości PC to lipa.
Potrzebny im engine który będzie dawał możliwość oddziaływania na teren i budynki a nie taki który będzie tylko ładnie wyglądał.

Poza tym ten game play wygląda póki co jak copy&paste z DUST514 tylko z lepszymi teksturkami...

--- Koniec cytatu ---
Unreal 4.

--- Cytat: WhiteCat w Maj 05, 2014, 20:26:25 ---Za to, że w końcu naprawiają pomyłkę jaką było wypuszczenie DUSTa na PS3 zamiast na PC?  ???

--- Koniec cytatu ---
Wypuszczenie Dusta na PS3 nie było pomłką, natomiast promowanie nieskończonej gry tak jakby była niesamowita jak najbardziej było błędem..  :-[

Dust:Keynots było prezentacją innej gry, każdy by się rozłościł.

Filip Bonn:
Mam nadzieję, że ten silnik będzie nie tylko ładnie wyglądał. Bo czasy 'beczek' , 'skrzynek' za które sie można schować a które są niezniszczalne mijają bezpowrotnie.

Soulscream:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 08, 2014, 03:18:15 ---Unreal 4.Wypuszczenie Dusta na PS3 nie było pomłką, natomiast promowanie nieskończonej gry tak jakby była niesamowita jak najbardziej było błędem..  :-[

Dust:Keynots było prezentacją innej gry, każdy by się rozłościł.

--- Koniec cytatu ---

DUST na ps3 był kompletną pomyłką i nie ma co tu tego ukrywać. Gdyby się skupili na pc, potencjalna liczba klientów byłaby dużo większa. Nie ma co mydlić oczu. Dust na ps3 to strzał w stopę.

Kharim:
Nie strzał w stopę tylko beta testy. A jak wyjdzie legion to posiadacze ps3 którzy nie mają dobrego PC dalej będą grać na konsoli.

Wysłane z ZAX 1.666

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej