Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Theronth:
--- Cytat: WhiteCat w Maj 31, 2014, 17:37:18 ---Rotfl, przyjmują Ci jeszcze tego chara gdzieś? :D
--- Koniec cytatu ---
Zobaczymy czy będzie miał ticker bastionu czy nie.
Isengrim:
Theronth mistrz :D
[WILD5] Sheridan Philips:
--- Cytat: azell w Maj 31, 2014, 16:33:45 ---to jak piszemy o n3 i co się u nich dzieje to ok ale jak piszemy o c0venie i co się u nich dzieje to już nie ok. Zresztą temat nazwany został NC. vs c0ven. Gracze c0venu (czyli pierwsza część się zgadza) rentują system od NC. (druga część też jest prawdziwa) uważam że moje posty są jak najbardziej związane z tematem :) Aha jak gracze od was piszą o tytanach sprzed dwóch lat to ci się to nei nudzi?
piszę bo mogę jak doom mnei zbanuje to pewnie przestanę
--- Koniec cytatu ---
Powiem Ci, że znudziło mi się to zanim się zaczęło. Co zrobić...
Coritsikaela Enth:
Azell zaktualizuj swoje dane zanim zaczniesz nimi świecić. A że była wewnętrzna dramka to nie ma co podniecać - co tydzień jest jakaś. Jak zresztą wszędzie - tyle, że jest to forum polskie to pisze się o tym co sie dzieje u polaków a nie sprzeczkach w n3 czy pl-ach. Ale nie ma co wielce debatować o każdej róznicy zdań która wypłynie w c0venie.
Zresztą cały temat już jest chyba zamknięty - mimo, że wrogów wewnętrznych sobie narobiłem przez ostatnie dni.
Ciekawi mnie tylko i hmm rozbawia postawa i rola Gaunta w całej tej sytuacji - nasze konwersacje na bufowym były hmm... pouczające.
Zakalve:
--- Cytuj ---pojedyncze osoby z leadershipu....
--- Koniec cytatu ---
WTF w c0ven jest despotyzm Xeovara i kilku doradców z którymi [On, Xeowar] kontaktuje sie przez sms'y. Liderszip umarł w curse, chociaż wszyscy myśleli, że poszedł na siku. Aktualnie gra w czołgi, gdzie poluje na ROPL'i *jakiś uraz, czy coś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej