Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Anthar:
Jakies slabe te dramy ostatnio.
Starzejemy sie.
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: Koszyk w Maj 30, 2014, 13:41:36 ---Jak by eso było pikuś dla c0venu to by tam 7 lat nie siedzieli.
--- Koniec cytatu ---
Blisko ze stain, przeciez 10jumpow w c0venie to daleko, a bridgowac nie mozna, bo nam tytki kradną
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 29, 2014, 14:27:08 ---Dokładnie. I to, że w CCP nie ryczy jakaś syrena alarmowa, jest po prostu niepojęte. Bo jak statystyki za rok będą jeszcze niższe, to już nie będzie kasy na ratowanie Eve. Ani czasu.
--- Koniec cytatu ---
Wyje, przecież zmienili ustawienia dźwięku w grze. ;D
azell:
--- Cytat: WhiteCat w Maj 30, 2014, 13:25:20 ---Może i za NC. nie przepadam, ale lata mi kto, gdzie zarabia i komu za to płaci. Nie ten będzie płacił to inny, widać że sezon ogórkowy się zaczyna bo dramy z tematów coraz bardziej z dupy. :-\
--- Koniec cytatu ---
eee to ja już wiem czemu ty taki pobłażliwy skoro sam masz alty w tym nowym corpie. Tyle pisania o renceniu i tyle pomyj wylanych na złe n3 a teraz sami robicie to co was tak odstręcza
WhiteCat:
--- Cytat: azell w Maj 30, 2014, 18:59:40 ---eee to ja już wiem czemu ty taki pobłażliwy skoro sam masz alty w tym nowym corpie. Tyle pisania o renceniu i tyle pomyj wylanych na złe n3 a teraz sami robicie to co was tak odstręcza
--- Koniec cytatu ---
No jasne, nawet dla moich altów konta na forum potworzyłem ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej