Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (94/134) > >>

WhiteCat:
Ale jakby nie patrzeć to każdy alians który był w Eso tak czy inaczej się rozpadł  ;D

PS: Piosal Skype'a byś chociaż włączył...

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Koszyk w Maj 19, 2014, 17:34:25 ---Bluszcz wyłącz TSa bo Ci działa na mózg. Ten wątek stworzył Catfromhgw do niego miej pretensje że piszemy o ''wojnie'' w eso.
Było tu pisane że se możemy orac wasze regiony ile wlezie i tak je potem odbijecie. Ja tego nie pisałem natomiast pierwsza część przepowiedni została sprawdzona, ja najzwyczajniej ciekawy jestem kiedy dojdzie do spełnienia drugiej.
Czy to jest hip hip hura ? No ku..... to może wogle zamknijmy to forum bo c0venowi coś nie wyszło.

--- Koniec cytatu ---
Ten watek zostal stworzony w celach informacyjnych, dla osob ktore interesuje co sie dzieje z c0venem. To wy zamieniliscie go w to, czym jest w tej chwili, prezentujac Himalaje internetowej demagogii. Konkretnie chodzi o 3 osoby, z ktorych dwie maja zadawnione urazy do covenu, a trzecia nie za bardzo ogarnia, o co w tym wszystkim chodzi. Esoteria jest tracona i odbijana cyklicznie, i takie watki pojawiaja sie na tym forum od dawna i beda pojawiac. Na tym wlasnie polega wolnosc slowa, ze kazdy moze sobie taki watek zalozyc, i kazdy moze sobie tu przyjsc i go zanieczyscic. Dzieki temu czytelnik moze sobie wyrobic zdanie na temat poszczegolnych postujacych, a nawet (co mialo miejsce) na temat polskiego community w ogole.

Tooten:
Cat, piszesz do kogoś, kto zamiast czytać (srsly, Cat from hgw?) od razu zaczął raczyć swoimi myślami internety. Naprawdę oczekujesz logicznej dyskusji?  ;)

Koszyk:
Lol Cat i to wszystko wysnułeś z prostego pytania kiedy zaczynacie orać eso ?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Koszyk w Maj 19, 2014, 18:55:08 ---Lol Cat i to wszystko wysnułeś z prostego pytania kiedy zaczynacie orać eso ?

--- Koniec cytatu ---
Yyy... z tego co zauwazylem popelniles w tym temacie znacznie wiecej postow... przewin sobie wyzej....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej