Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
[WILD5] Sheridan Philips:
Tylio, nie żebym się czepiał. Mnie to tam rybka. Ale Twoje wypowiedzi składają się głównie wyjątków, które tworzą regułę. Tutaj był pojedynczy wypadek że wrzucili supery na HACe, tutaj dla jaj wskakuje sobie Tytan, bo flota antytackli nie może poradzić sobie z kilkoma AFami. Tylko gdzie te 15 osobowe floty, bez cyna, które roamują sobie po stain czy okolicy i orają lokalsów? Bo ja się z czymś takim nie spotkałem jeszcze. Szczerze mówiąc jestem Wam wdzięczny że pooraliście to całe Eso, przynajmniej nie dojdziemy do tego miejsca.
Tylio:
--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Maj 19, 2014, 14:09:16 ---A to ok, tzn że na te wszystke posty o planach/zachowaniach/polityce n2+pl powinniśmy patrzeć z perspektywy 3miesięcznego gracza, teraz twoje posty o tym co się działo w catch i nibynipie zaczynają mieć sens.
--- Koniec cytatu ---
Sprawa NIPa została wyjaśniona wiele stron temu po 2 czy 3 postach. NIP był z ruskimi mieszkańcami Eso, a nie z Wami. Nie wypowiadałem się na temat okresu w którym nie grałem mainem. Jedyne odstępstwo to moja wypowiedź o powodach dla których zaczęla się wojna między N3, a Solarami i spółką. Prezentowałem punkt widzenia N3 i tyle. Od września 2012 gram w NC. to trochę więcej niż 3 miesiące ;)
--- Cytat: Sheridan w Maj 19, 2014, 14:24:00 ---Tylio, nie żebym się czepiał. Mnie to tam rybka. Ale Twoje wypowiedzi składają się głównie wyjątków, które tworzą regułę. Tutaj był pojedynczy wypadek że wrzucili supery na HACe, tutaj dla jaj wskakuje sobie Tytan, bo flota antytackli nie może poradzić sobie z kilkoma AFami.
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi teraz co te supery tym HACom zrobiły? Jak rozumiem ten tytan zmasakrował AFki? Czasy blapping tytanów już dawno minęły. Podobny efekt miałoby zdropienie was Rorqualami ;)
--- Cytat: Sheridan w Maj 19, 2014, 14:24:00 ---Szczerze mówiąc jestem Wam wdzięczny że pooraliście to całe Eso, przynajmniej nie dojdziemy do tego miejsca.
--- Koniec cytatu ---
Wy jesteście zadowoleni i my jesteśmy zadowoleni. Czego chcieć więcej? ;)
Nie wiem dlaczego chcecie udowodnić wyższość Waszego stylu gry nad naszym. Próbujecie sobie podnieść morale po przegranej wojnie? Każdy gra jak lubi w realiach stworzonych przez CCP. Temat już w ogóle zjechał na offtopicowy tor. Będzie jakaś bitwa mięczy c0venem,a N3/PL/Goonswarm to piszcie.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maj 19, 2014, 14:42:17 ---Nie wiem dlaczego chcecie udowodnić wyższość Waszego stylu gry nad naszym. Próbujecie sobie podnieść morale po przegranej wojnie? Każdy gra jak lubi w realiach stworzonych przez CCP. Temat już w ogóle zjechał na offtopicowy tor. Będzie jakaś bitwa mięczy c0venem,a N3/PL/Goonswarm to piszcie.
--- Koniec cytatu ---
Jak narazie to Ty go sprowadzasz na offtopowy tor, prezentujac swoje wyobrazenia jako prawde obiektywna, i swoj punkt widzenia jako punkt widzenia N3. Jezeli zdarza sie jakies kolejne walki przeciwko N3/PL, albo przeciw Goonswarmowi, to napewno o tym napiszemy.
[WILD5] Sheridan Philips:
Widzisz, ale tutaj z cytowanych nikt nie udowadnia Ci że jeden styl jest lepszy od drugiego. Po prostu bawi nas rozbieżność w różnych opiniach i wypowiedziach, tak Twoich, jak i Twoich kolegów z ally/koalicji. W wypowiedziach z obu tematów było chyba wszystko - od "loguje się, wrzucam carriera, idę spać" do "skirmish jest super, a oram bo muszę (i lubię)".
A czy supery coś zrobią HACom? Pewnie nie, poza tym że wyrepią cel. I nie mówię że nie powinniście ratować superów swoich (niby) sojuszników. Ale dziwie się, że nie próbowaliście tego ugryźć flotą subcapsli, co jak co ale na brak liczb nie możecie narzekać. Nie było niebezpieczeństwa z naszej strony, mogliście tylko wyeskalować dobrą bitkę.
Tytan nie zmasakrował AFek. Jeszcze troszkę pozabijały i poleciały dalej. Ale to daje jako takie pojęcie, jak wygląda PvP w dużych koalicjach.
Temat zjechał na offtop i już raczej na główne tory nie wjedzie, bo i nie ma już o czym pisać.
Goomich:
--- Cytat: Tylio w Maj 19, 2014, 14:42:17 ---Powiedz mi teraz co te supery tym HACom zrobiły? Jak rozumiem ten tytan zmasakrował AFki? Czasy blapping tytanów już dawno minęły. Podobny efekt miałoby zdropienie was Rorqualami ;)
--- Koniec cytatu ---
Na afki, to rurki są lepsze od tytanów.
SHIP BONUSES
Capital Industrial Ships skill bonuses:
-5% reduction in fuel consumption for industrial cores per level
10% bonus to effectiveness of mining foreman warfare links per level when in deployed mode
50% bonus to the range of Capital Shield Transporters per level.
20% bonus to drone damage and hitpoints per level.
Role Bonuses:
900% bonus to the range of survey scanners
200% bonus to the range of cargo scanners
Can fit Clone Vat Bay
Can use 3 Warfare Link modules simultaneously.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej