Eve Online > Gank Night PL
Polisz najt
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 31, 2014, 22:56:41 ---Najs... ale chyba powinien być skierowany w stronę Fade, bo - last time I've checked - trzymaliśmy tego fiuta w dupie SMA. Czy coś się zmieniło przez weekend, kiedy mnie nie było?
--- Koniec cytatu ---
<Trol mode on>Czyli mam rozumieć, że Tri jest gejowskim zgrupowaniem ludzi? Szuka jedynie odpowiedniego miejsca gdzie wsadzić ten swój przysłowiowy "ogon"?<Trol mode off>
Gaunt:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 01, 2014, 08:47:27 ---<Trol mode on>Czyli mam rozumieć, że Tri jest gejowskim zgrupowaniem ludzi? Szuka jedynie odpowiedniego miejsca gdzie wsadzić ten swój przysłowiowy "ogon"?<Trol mode off>
--- Koniec cytatu ---
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Theronth w Marzec 31, 2014, 22:40:31 ---OBRAZEK
Zapraszamy
--- Koniec cytatu ---
Wyglada na to, ze macie tam strasznie ..ujowe tereny: P
ale btw, zabawne byloby gdyby cos takiego wyrznac na mapie: ]
Okropniak:
jak będzie wiadomo kiedy i jak to yarrr też wystawi reprezentację.
Alice9:
--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 31, 2014, 09:51:28 ---Bez podtekstów i reklamy wspólny gang 1 może więcej z 1 lub kilkoma Co FC
Hmm ?
--- Koniec cytatu ---
będziesz strzelał do swoich blue? bo jeśli nie to reprezentujesz siłę która ma z 50% eve na blue a wasze strzelanie będzie walką z waszym wrogiem czyli wykorzystaniem imprezki do waszych prywatnych celów. na gn nie powinny obowiązywać standy, może i wiązało by się to potem z jakimiś kłopotami ale h im w d.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej