Eve Online > NoobGarten

Wybór ścieżki rozwoju postaci w EVE

<< < (2/5) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 26, 2014, 18:00:03 ---Czym różni się piractwo od pvp? :)

--- Koniec cytatu ---

Z tego drugiego są killmaile i bitki. Z tego pierwszego podobno satysfakcja i kasa.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 26, 2014, 19:30:53 ---Z tego drugiego są killmaile i bitki. Z tego pierwszego podobno satysfakcja i kasa.

--- Koniec cytatu ---

Jak pisałem wyżej, wszystko zależy od tego jak sobie zdefiniujesz słowo piractwo. Ja lubię od czasu do czasu spakować kilka zabawek i polecieć gdzieś na 2 tygodnie gnębić mieszkańców solo lub w 2 osoby. To również można nazwać piratką. Nigdy nie ransomowałem, może gdy będę stary i nie będzie mi się chciało zabić.. Ale mój dobry znajomy ransomował u Cola aż miło. Pobił wtedy swoisty rekord wyciągając 300mln za dreja.. Co kto lubi, co kogo bawi. Jak osobiście uważam że tak jak wcześniej nagi, tak teraz latanie 50+ ishratami to skrajne pedalstwo i maksymalny lame, pewnie się nie zgodzisz :P

Chester:
No więc czy Astero da się ruszyć jakieś DED-y?

Vilendra:
Na astero ładuj data/relic analyzer i leć do nulla hackować puszki. Na hisecowe plexy DED będzie lepsza jakaś deska albo kruz.

Chester:
Aha, czyli Astero to starship czysto eksploracyjny bez realnych zdolności bojowych vs DED. OK, rozejrzę się może potem za Startiosem. On powinien lepiej sobie radzić z DED-ami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej