Eve Online > NoobGarten
Wybór ścieżki rozwoju postaci w EVE
WhiteCat:
--- Cytat: Chester w Marzec 26, 2014, 21:38:56 ---Aha, czyli Astero to starship czysto eksploracyjny bez realnych zdolności bojowych vs DED. OK, rozejrzę się może potem za Startiosem. On powinien lepiej sobie radzić z DED-ami.
--- Koniec cytatu ---
A czemu żeś sie tak uparł na te statki SOE? One są właśnie głównie do eksploracji, do PvE każdy inny statek dedykowany nada się lepiej
Theronth:
Col i voodoo dobrzy piraci. Killboard pusty, bo wszystko płaci od razu po otwarciu convo to wypuścić trzeba. Gdyby mnie capnęli, to też od razu z isków wyskoczyłbym.
Chester:
No DED to też chyba eksploracja?
GlassCutter:
--- Cytat: Chester w Marzec 26, 2014, 21:38:56 ---Aha, czyli Astero to starship czysto eksploracyjny bez realnych zdolności bojowych vs DED. OK, rozejrzę się może potem za Startiosem. On powinien lepiej sobie radzić z DED-ami.
--- Koniec cytatu ---
Jasne że mają zdolności bojowe, w doświadczonych rękach mogą sporo. Nie obraź się ale na twoim obecnym etapie znajomości gry fregata t1 sprawdzi się równie dobrze :P
Chester:
Jeśli chodzi o PvP to czytałem, że Astero jest całkiem dobra versus inne fregaty ale nie wiem jak jest z NPC w kompleksach DED. Może DED 1/10 i 2/10 da radę ruszyć ale nie będę tego sam sprawdzał. Niby można latając Astero użyć do walki pięciu lekkich dronów bojowych (Hobgoblin II) oraz jakichś dwóch broni w high-slots ale jak jej DPS ma się wtedy do NPC w DED tego nie wiem...
W każdym razie statki SoE spodobały mi się, bo nie trzeba bardzo długo trenować skilli niezbędnych do pilotowania fregat CovOps i innych tego typu statków T2, aby móc użyć Covert Ops Cloaking Device!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej